2777
2789
عنوان

شاغلم جاریم منو میبینه میگه بمیرم کار نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 47 پست

به نظر من کلا به نظرش کار نداشته باش 

اصلا با نظر هیچ کسی کار نداشته باشه مردم دهنشون هرزه 

فقط اون کاری که درست انجام بده و تمام ✨💫🌺موفق باشی 

خدا جون  ❣️دستتو بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نمیزاره کار کنه دیگه شما بحث کار و خانه داری شد مسئله رو عوض کن

چرا عوض کنه؟اتفاقا بذار جاریه بسوزه که اینقد بی عرضه اس 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
توهم بگو از اینکه تو خونه بشینم‌ و به حرفای خاله زنک فکر کنم تصمیم گرفتم برم سرکار سرگرم بشم خداروشک ...

صد بار این حرفا رو زدم به این و اون که بشنوه ولی از رو نمیره خیال میکنه من کار میکنم چیزی ازش کم دارم 

در کل حرف زدن طوریکه در مورد زندگی بقیه نظر بدی متنفرم. مثلا من میگم لباس رنگ شاد جرایم میگه فقط مشکی از رنگی متنفرم. چنان با عشوه میگه کله آن را میخوره. اوایل زود باور بودم بعدش فهمیدم فقط زر زر می‌کنه و میخواد بگه من بهترم. دیگه این گوشم در آن یکی دروازه

تازه افتخارم میکنه

صدای طبل تو خالی بلنده خواهر

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چرا عوض کنه؟اتفاقا بذار جاریه بسوزه که اینقد بی عرضه اس

چرا بی عرضست داره خانه داریشو می‌کنه زندگیشو می‌کنه شوهرشم دوست نداره بره سرکار 🤷هر کی زندگی شخصی خودش به خودش ربط داره نه دیگران  تو اینطور مسایل هم دیگه دخالت نکنن حرف نزنن بهتره یاد بگیرن حرمت هم دیگه رو نگه دارن اون تو خونشه ایشون سر کارشه اصلا یک درصد هم تاثییری رو زندگی هم دیگه ندارن فقط حرف های بیهودست که زندگیشونو تلخ میکنه

صد بار این حرفا رو زدم به این و اون که بشنوه ولی از رو نمیره خیال میکنه من کار میکنم چیزی ازش کم دار ...

مستقیم به خودش بگو اگه باز دیدی دوباره تکرار کرد بگو این حرف های تکراری رو ولش کن هرکس زندگی خودش رو داره

محترمانه بگو دهنت رو ببند😅