حالا کار من اونقدارم سختی نداره وضع مالی شوهرامون مثل هم من چون درآمد شوهرم دردی دوا نمیکرد و فقط خرجمون رو میداد خودمم دست بکار شدم حداقل یه چیزی برا آینده بچم پس انداز بشه ولی جاریم آدمیه فقط به فکر راحتی و اهل چشم هم چشمی و همش میخواد بگه رو تخم چشم شوهرش جا داره بعد تا حالا ده بار گفته من شوهرم گفته نمیزارم عمرا کار کنی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
توهم بگو از اینکه تو خونه بشینم و به حرفای خاله زنک فکر کنم تصمیم گرفتم برم سرکار سرگرم بشم خداروشکر همسرم همیشه به خواسته ی من احترام میزاره و حمایتم میکنه
خب نمیزاره کار کنه دیگه شما بحث کار و خانه داری شد مسئله رو عوض کن
چرا عوض کنه؟اتفاقا بذار جاریه بسوزه که اینقد بی عرضه اس
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
در کل حرف زدن طوریکه در مورد زندگی بقیه نظر بدی متنفرم. مثلا من میگم لباس رنگ شاد جرایم میگه فقط مشکی از رنگی متنفرم. چنان با عشوه میگه کله آن را میخوره. اوایل زود باور بودم بعدش فهمیدم فقط زر زر میکنه و میخواد بگه من بهترم. دیگه این گوشم در آن یکی دروازه
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
چرا عوض کنه؟اتفاقا بذار جاریه بسوزه که اینقد بی عرضه اس
چرا بی عرضست داره خانه داریشو میکنه زندگیشو میکنه شوهرشم دوست نداره بره سرکار 🤷هر کی زندگی شخصی خودش به خودش ربط داره نه دیگران تو اینطور مسایل هم دیگه دخالت نکنن حرف نزنن بهتره یاد بگیرن حرمت هم دیگه رو نگه دارن اون تو خونشه ایشون سر کارشه اصلا یک درصد هم تاثییری رو زندگی هم دیگه ندارن فقط حرف های بیهودست که زندگیشونو تلخ میکنه