2777
2789
خریت محضهسال دیگه هیچی مشخص نیست. اگه دهم تاثیر داشته باشه باید دهم رو نهایی بدی، یازدهم رو صد در صد ...

چه ما کنکوریا بدبختیم🤦🏻‍♀️، الیته ثبت نام کردما ولی فقط جهت اشنایی همین وگرنه خوندن کنکوری رو نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ما کنکوریا بدبختیم🤦🏻‍♀️، الیته ثبت نام کردما ولی فقط جهت اشنایی همین وگرنه خوندن کنکوری رو نه

اشتباه بزرگی میکنی که از الآن چیدی برای پشت کنکور موندن

من خودم پارسال دوازدهم بودم امسال پشت کنکورم 

واقعا بهت پیشنهاد میکنم با وضعیت کنکور حتی به یک درصد پشت موندن هم فکر نکن که فقط و فقط خودت رو بدبخت میکنی

ببین اکثرا از معر شروع کردن ۸۰درصد هم استمرار ندارن و ساعت مطالعه پایین تو روزی ۱۲ساعت بخونی ازشون ...

تصحیح میکنم اکثرا از تابستون شروع کردن نه مهر...

اون استمرار رو منم موافقم ولی ۸۰ درصد دیگه یکم نامردیه تو پنجاه پنجاه بگیر. امسال اکثریت جدی‌ شدن

از الان بخام شروع کنم سخته ولی سعی خودمو میکنم اخه یازهمم تجودید دارم

آها... پس نمرات یازدهمت چنگی به دل نمیزنه، نه؟ باید ترمیم بزنی؟ چند تا رو؟ خب به نظرم با وضعی که داری ببند روی نمرات نهایی و معدل بالای ۱۹ و کنکور رو بیخیال شو. نهایت با معدل انتخاب رشته میکنی. 

تصحیح میکنم اکثرا از تابستون شروع کردن نه مهر...اون استمرار رو منم موافقم ولی ۸۰ درصد دیگه یکم نامرد ...

نه بخدا سیاه لشکرن اصلا توی ازمونای قلم چی هم که شرکت میکنی فقط ۳نفر دارن حل میکنن بقیه خابن

چجوری خسته نمیشی، بدون وقفه؟؟

پدر و مادرم از دوران دبستان عادتم دادن به زیاد خوندن

اوایل 9

بعد 10

و الان نزدیک 13

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
نه بخدا سیاه لشکرن اصلا توی ازمونای قلم چی هم که شرکت میکنی فقط ۳نفر دارن حل میکنن بقیه خابن

والا من که هم ماز میدم هم قلمچی ماشاالله همه در حال آزمون دادنن... هر کی ندونه انگار جلسهٔ کنکوره😂

تو خونه می خونی؟

اره دائما

تنها خلافم نینی سایت اومدنه😂😂

یعنی جمعه ها ک میرم ازمون بدم نور خورشید چشممو میزنه بس نمیرم بیرون😂

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
اره معدل مهمه بیشتر60درصد هست

نه فقط ۶۰ درصده. این که بخوای کنکور رو کلا بیخیال باشی ضربه میزنه بهت ولی خب چاره نداری

۴۰ درصد دوازدهمه پس تمرکز کن روی دوازدهمت تا ترمیم یازدهم