2777
2789
عنوان

چجوری با گذشته شوهرتون کنار اومدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 67 پست
نمیدونم اون شب لعنتی که فهمیدم اصلان انگار اختیارم دستم نبود فقط رفتم تو حموم تیغو برداشتم جلوش رگمو ...

کامنت دیدم خیلی ناراحت شدم کاش شما که خیلی گذشته واستون مهمه ازش قبل ازدواج سوال میکردی

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامنت دیدم خیلی ناراحت شدم کاش شما که خیلی گذشته واستون مهمه ازش قبل ازدواج سوال میکردی

سنتی بود ازدواجمون شب عقد همدیگرو دیدیم داستانش طولانی 

چون خیلی خودشو مذهبی نشون میداد اصلان فکرشم نمی‌کردم اینجوری آدم بوده

رفته و گذشته عزیزم نمیشه چیزی رو عوض کرد. سعی کن نیمه پر لیوان رو ببینی که کمتر درد بکشی. حداقلش اینه که باهات صادق بوده. سعی کن رو خوبی ها و محبت هاش تمرکز کنی و هی تو ذهنت گذشته رو مرور نکنی.

رابطه جنسی داشته اونم چند بار

وای دختر فکر کردم دوز از جون مریضی چیزی داشته 

خیلی ها خطا میکنن و تموم میشه می‌ره 

چرا آنقدر خودتو عذاب میدی گل من🥺

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

وای دختر فکر کردم دوز از جون مریضی چیزی داشته خیلی ها خطا میکنن و تموم میشه می‌ره چرا آنقدر خودتو عذ ...

نمیدونم چرا که پیشم نزدیک میشه یادم میاد شب‌ها تا صبح سردردم بیدارم خاب ندارم 

چون خیلی خودشو مذهبی نشون میداد اصلان فکرشم نمی‌کردم اینجوری آدم بوده

ببین الان تو هر چی هم تو خودت باشی وخود خوری کنی به همسرت چیزی نمیشه ها فقط داری به خودت وروانت وجسمت آسیب میرنی همین وبس

نمیدونم چرا که پیشم نزدیک میشه یادم میاد شب‌ها تا صبح سردردم بیدارم خاب ندارم

خودتو داری الکی عذاب میدی

به خدا فکر کردم چه مسئله ای بوده حالا

نمیتونی با روانشناس صحبت کنی؟

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂