2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۷از یه طرف اوضاع مالیش از یه طرف پدرشهیچ‌پشتوانه ایی هم نداره ، هیچی

نمیدونم چی بگم منم شرایط توام نه شغل درست داره نه پولی ۸۰ میلیون داره 

نه ماشین نه پشتوانه فقط وابستگیه که نمیزاره

خدایا شکرت دوستت دارم😘

چرا اخه

دوره خیلی دور ولی دیگه جدیدا سعی می کنم که عکساشو نبینم چون گریه ام میگیره چند شب پیش هم خوابشو دیدم اونقدر ناراحت شدم که قلبم درد گرفت واز خواب بیدار شدم وچنگ میزدم به قلبم ولی دردش آروم نمیشد 

نمیدونم چه حکمتیه که بعضیا اینقدر راحت به کسی که دوستش دارن میرسن...

من به هر کی دلخوش شدم ته دلم ، یا بختش باز شد یا یکجوری شد که کلا برام کنسل شد 💔

فکر کنم خدا منو آفریده ز گهواره تا گور دانش بجویم و عشق و عاشقی و این حرفا مال من نیست اصلا

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
چه سوتیییی😂

سوتی های مختلف😂🥲

اول اینکه با اکانت فیک باهاش صحبت می‌کردم و باهاش دوست شدم و کلیییی چرت و پرت گفته بودم تهش لو رفت من بودم آبروم رفت🥲😂

بعد از اون ماجرا وقتی دیدمش برای اینکه بهش سلام ندم الکی رفتم نماز خوندم و سه ساعت پای نماز بودم و کل فامیل دورم جمع شده بودن میخندیدن اینم اونجا بود هی میخندید😃😂 

بعدش هم که چایی ریختم روش 

و اینگونه شد که دیگه سعی کردم نبینمش😂🥲

چی کنیم پسسسمن میدونم ک منو بهش نمیدنن

هعییییییی مال منم ۱۹ سالگیم اومد زندگیم الان ۲۱ دارم میشم سه ماه دیگه 

میاد میره حتی بخاطرم اومد شهرم مغازه اجاره کرد ولی پشتوانه ایی نداره هیچی

خدایا شکرت دوستت دارم😘

😑😑😑😮‍💨🥲بیست سالم شد هنوز عشق رو تجربه نکردم فک نکنم دیگه امتحان کنم کامنت رو می‌خوندم همه زیر ...

اتفاقا خوشحال باش 

من جز درد و رنج تو عاشقی چیزی ندیدم

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️