2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۲تابه الان موقعی ک عاشقش شدم نمی دونست ۱۸سالگی اتفاقی اومد خواستگاریم و الان هشت ساله ازدواج کرذیم

آخی چقدر قشنگ😍پایداریتون که🥰😍

خدایا شکرت دوستت دارم😘

واقعا ۱۳سالگی چجوری عاشق شدید ۱۳سالگی هنوز خیلیییییییی بچه ان‌چطور توفاز عشق و عاشقی رفتید البته دوس ...

دقیقا من الان بیست سالمه اصلاااا تو اون سن سال تو این فاز نبودم 

کراش الکی میزدیم 😂اونم برای خندش با بچه‌‌های مدرسه

ی بار ۱۳تا۱۶ خونوادش نزاشتن باهم باشیم خیلی تلاش کرد آخر سر خودم ولش کردم ی بارم ۱۹تاتا الان ک۲۹ام طولانی شد زیادم قهز آشتی داشتیم ی سالم مابینش قهر و آشتی داشتیم ولی پشیمونم کاش آدم تو رابطه طولانی نره 

ایجانم عزیزم الان چندسالته متاهلی یا مجرد

الان ۲۹ سالمه و متاهلم 

بعد ها فهمیدم خیلی چیزا مهم تر از عشق و عاشقیه

هرچند الآنم عاشقانه همسرمو دوست دارم ، ولی خب عشق نوجوونی یک چیز دیگه بود:]

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

[QUOTE=365462728]بچه ها عاشق شدن چجوریه؟چجوری فهمیدید عاشق شدید[/QUOTE

من وابستگی تجربه کردم از عشق خفیف تره ولی خب همش دوس داری با طرف(ایشالا که خبر مرگش از اخبار بیاد!) حرف بزنی و اگه چیزیم بهت بگه بهت به شدت برمیخوره😑]

واقعا ۱۳سالگی چجوری عاشق شدید ۱۳سالگی هنوز خیلیییییییی بچه ان‌چطور توفاز عشق و عاشقی رفتید البته دوس ...

دیگه حس عاشقی هس و من هم نباید اعتماد میکردم  و دخترای امروزی حتی اگه براشون سنگ تموم هم بزاری نیاز دارن با یکی غیر همجنس صحبت کنن و دیگه علاقه مند میشن ولی باید شما براشون طوری باشید اگه عاشق شد بیاد اولین نفر به شما بگه و شما مث دوست براش باشید دیگه عشقه نمیشه جلوش گرفت

۱۴ تا ۱۸ یهو بی دلیل رفتو بعدش ازدواج کرد..

منم ۱۴ تا ۱۸ ...اصلا هرگز نفهمید دوسش داشتم فقط تو خیابون رد میشد نگاش میکردم اونم با خجالت ....تا این ک زن گرفت و کلا فراموشش کردم.یبار پارسال عکسشو تو پیج دیدم گفتم اه این چی بود من ۴ سال براش گریه می کردم و از خدا میخواستمش..خوب شد ک نشد ...شوهرم کجا اون کجا از همه لحاظ 😂