یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ی بار ۱۳تا۱۶ خونوادش نزاشتن باهم باشیم خیلی تلاش کرد آخر سر خودم ولش کردم ی بارم ۱۹تاتا الان ک۲۹ام طولانی شد زیادم قهز آشتی داشتیم ی سالم مابینش قهر و آشتی داشتیم ولی پشیمونم کاش آدم تو رابطه طولانی نره
واقعا ۱۳سالگی چجوری عاشق شدید ۱۳سالگی هنوز خیلیییییییی بچه انچطور توفاز عشق و عاشقی رفتید البته دوس ...
دیگه حس عاشقی هس و من هم نباید اعتماد میکردم و دخترای امروزی حتی اگه براشون سنگ تموم هم بزاری نیاز دارن با یکی غیر همجنس صحبت کنن و دیگه علاقه مند میشن ولی باید شما براشون طوری باشید اگه عاشق شد بیاد اولین نفر به شما بگه و شما مث دوست براش باشید دیگه عشقه نمیشه جلوش گرفت
منم ۱۴ تا ۱۸ ...اصلا هرگز نفهمید دوسش داشتم فقط تو خیابون رد میشد نگاش میکردم اونم با خجالت ....تا این ک زن گرفت و کلا فراموشش کردم.یبار پارسال عکسشو تو پیج دیدم گفتم اه این چی بود من ۴ سال براش گریه می کردم و از خدا میخواستمش..خوب شد ک نشد ...شوهرم کجا اون کجا از همه لحاظ 😂