2777
2789
عنوان

نمی تونم ببخشمش

53 بازدید | 7 پست

سلام،می دونم که وقتی این متنو می خونید حتما میگید چقد این خانم بیکاره که فکرشو درگیر این حرفا می کنه.چند ساله ازدواج کردم اما از همون روز اولی که خانواده ی شوهرمو دیدم یه جوره بدی نچسب بودند تا امروز که حدود۱۰،۱۱ می گذره،بخصوص مادرشوهرم که همیشه سایه ش رو سره رابطه ی من و شوهرم بوده،تو تموم این سالها مقصر تموم دعواهامون خونواده ش و بخصوص مامانش بودن.تو همه ی کارای ما دخالت میکنه و نظر میده هیچوقت نشده برم توخونه ش و با چشم گریون نیام،همیشه یه طعنه یا تیکه به من می زنه...

حرفایی بهم زد که فکر نمیکنم حتی مادرشوهرای قدیم به عروسها گفته باشن،نمیدونم حس میکنم تا وقتی زنده ست باید عذاب بکشم،حتی تو جمع دوست و آشنا و فامسل از حرفها و رفتاراش خجالت می کشم و ناراحت می شم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره گلم،،،اینقدرررراین زن بدحرف میزدوابروموجلودیگران میبرد که حتی بقیه هم دستم مینداختن،،مثلابه گوشم میزدن که تواینکارنکن وفلان که مادرشوهرت ابروتومیبره،،،توجمع دختراشم که نگم برات به عمدیه جیزی میگفت که دل من بشکنه،،انگارازعذاب دادن من دلش شادمیشد،،البته خوبیایی هم داشت امااینقدبدی کرده بودکه نگم برات،،،ازیه جایی به بعدمریض شد،،دیابت گرفت چشماش نابودشد،پاش نابودشد،،دقیقاتوموقعیتایی قرارگرفت که من ازسرناچاری میساختم ومیسوختم وکاری ازم برنمیومد،،چندسال محتاج دیگرانه،،مهربون شده ،زهرش ریخته،،دلم براش میسوزه،حلالش کردم،،این شخص کسی بودکه میومدخونم مثل عقرب بهم نیش میزد،،دنیادارمکافاته،،یاخودادم ادم میشه یاروزگارادمش میکنه

حرفهایه سنگینی به من زدن،هر دفعه که میزم و حرف جدیدی می زنن زخمم تازه می شه.اینکه نمی تونم ببخشم برام خیلی سخته،چون مثل یه باره اضافی رو شونه ی منه،حرفهای ۱۱سال پیش هنوز مو به مو یادمه،دلم می خواست می تونستم فراموششون کنم،اما نمیشه.