2777
2789

کلا این نظم دهنده ها رو اصلا دست کم نگرید من برای همهههه جای خونه گرفتم و این باعث میشه همیشه مرتب باشه داخل یخچال و فریزر و کابینت ها و کشوها و کمدها و...  وفقط هرچند وقت یکبار باید گردگیری بشن که همه جاتمیز مثه گل بشه ونیازی به اینکه هردفه مرتب کنید نیست

یکی از بهترین نظم دهنده ها برای زیر سینگه که واقعا عالیه و همیشه زیر سینگم مثه عکسه و هیچ وقت شلوغ و کثیف نمیشه

این ظرف های نظم دهنده فریزر عالیه من برچسب گوگولی هم زدم که دیگه برای استفاده و پیدا مردن مواد راحت باشه (فقط درصورت استفاده حواستون باشه از فریزر که خارح کردید سه چهار دقیقه زمان بدید بعد درشو باز کنید که تاب برنداره یا نشکنه)

من به جای استفاده از کیسه فریزر برای نون از زیپ کیپ استفاده میکنم که به نظرم مرتب تره و همچنین از لحاظ قیمتی و استفاده خیلی به صرفه تره

بقبش تو پستا میزارم

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

برای یخچال به نظرم اینکه از ظرف ها و نظم دهنده های مشابه و همرنگ استفاده بشه خیلی رو تمیزی و مرتبی اثر داره و اینکه سعی کنید حداقل هر دوهفته حتی اگر کثیف هم نیست داخل یخچال اما با یک دستمال نانو که پرز نده تمیز کنید که همیشه برق بزنه از تمیزی 😍

و اما یکی دیگه از این نظم دهنده های خوب برای داخل کشوهاست مخصوصا کشوی دستمال ها و قاشق و چنگال ها، قشنگ باعث میشه همیشه مرتب باشه داخل کشوتون

و یکی دیگه از نظم دهنده های عالی این راف ها هست برای داخل کابینت که هرچی از عالی بودنش بگم کم گفتم و واقعا باعث میشه همیشه کابینا مرتب مثه گل باشه 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.