2777
2789

هيچ علايمي ندارم تازه امروز يكم سينه هام درد ميكنه يذره تهوع فقط موقع اب خوردن دارم ديگه هيچي 

علايم خارج رحمي چيه ؟و هفته چندم معلوم ميشه

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کتف راستت شدید درد میگیره و دل دردهای شدید میگیری اگه خارج رحم باشه بتا خوب رشد نمیکنه و یا مقدارش بیش از حد پایین یا بیش از حد بالا هست

نگران نباش این فکراهم بریز دور

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خييييييلي واقعا نميدونستم بارداري يه پروسه پر استرسه يه سقطم داشتم پارسال

منم داشتم 

منم پنج هفته و سه روزمه الکی استرس نگیر این چیزا یک در هزاره

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
کتف راستت شدید درد میگیره و دل دردهای شدید میگیری اگه خارج رحم باشه بتا خوب رشد نمیکنه و یا مقدارش ب ...

اين دردا از هفته چندم شروع ميشه تقريبا اولين سونو رو چند هفته برم عزيزم ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اين دردا از هفته چندم شروع ميشه تقريبا اولين سونو رو چند هفته برم عزيزم ؟

این دردا از ۴ هفته شروع میشه به ۶ هفته هم نمیکشه چون اگه نری دکتر خطرناکه.

الان ۵ هفته ای دو هفته دیگه برو سنو تا قلبش هم تشکیل شده باشه الکی بهت استرس ندن.قبلش نرو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

راستی منم دکتر نرفتم هنوز منتظرم هف هفتم بشه برم

من اگه ايران بودم استرس نميگرفتم خارجم و زبان بلد نيستم دكتر رفتنم سختمه نميفهمم هيچي سونو هم داخل اتاق خودش ميكنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این دردا از ۴ هفته شروع میشه به ۶ هفته هم نمیکشه چون اگه نری دکتر خطرناکه.الان ۵ هفته ای دو هفته دیگ ...

مرسييييييييييي عزيزم ان شاءالله ني ني شما هم به سلامتي دنيا بياد من دردي ندارم لك هم ندارم خدا رو شكر فقط سينه هام حساس شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسييييييييييي عزيزم ان شاءالله ني ني شما هم به سلامتي دنيا بياد من دردي ندارم لك هم ندارم خدا رو شك ...

ممنون گلم پسرم۱۸ ماهشه.امضامو بخون

پس خداروشکر مشکلی نیس نگرا نباش.تو بارداری علائم کم و زیاد میشن.یهو دیدی شدید شد یه دفعه دیدی کلن قطع شد.پس نگران نباش و استرس نداشته باش.انشالله سالم بیاد بغلت💖🌿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون گلم پسرم۱۸ ماهشه.امضامو بخونپس خداروشکر مشکلی نیس نگرا نباش.تو بارداری علائم کم و زیاد میشن.یه ...

مرسي عزيزم ٥ تا صلوات براي سلامتيش خوندم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40