2777
2789

نمیدونم اسمش رو چی بزارم ولی یهو بدنم شروع میکنه به لرزش خیلییی شدید جوری که دندونام همش میخوره به هم  و رگ های تو صورتم و سرم حس میکنم خیلی سفت میشه

و تا چند دقیقه اینجوری بودم 

این چی میتونه باشه؟   تا حالا چن بار اینجوری شدم

بخاطر پیام  یه نفر اینحوری شدم،  تا دیدم رو صفحه گوشیم افتاده،  دیگه نتونسم گوشیو بگیرم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

من امروز چهار بار اینطوری شدم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من امروز چهار بار اینطوری شدم

الهی🥲 چقدر فشار روته حتما

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
الهی🥲 چقدر فشار روته حتما

خیلی خیلی 

بیشتر از چیزی ک حتی فکرشو کنی

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
خیلی خیلی بیشتر از چیزی ک حتی فکرشو کنی

🥲🥲💔

میفهممت،  خودمم همینم،  ولی مطمعنم این دردا ما رو یه روز قوی میکنه،  قوی و بی حس.. 

🥲🥲💔میفهممت، خودمم همینم، ولی مطمعنم این دردا ما رو یه روز قوی میکنه، قوی و بی حس..

امیدوارم‌

ولی فکر نکنم خوب شم

حالم خیلی بده

شد ۶ بار حمله عصبی🙂