2777
2789
عنوان

سلام بينيم عمل كردم (عكس) خواهش مي كنمم بياييددد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 96 پست
يعني قشنگ ميشه خيلي ميترسمم من اين مدلي خواستم ولي انگار دكتر تيغه بينيم داخل تر برده 🥺

بیس بینی شما باید مثل بیس ببینی ایشون باشه دیگه نمیشه که کپی این در بیاد ولی چیز قشنگی در میادو اینکه کجا تیغه بینیت داخله ؟من که دیدم نرمال بود 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره میخواستم بدونم شمام اینجوری هستید که بعد از کار زیبایی یا عمل یهو دلتون بخواد هر بار اعتیاد گونه ...

من دوست دارم ولی انقدی که نه حتما انجام بدم

بیشتر به پوست صورتم دوست دارم برسم

گلم من ندیدم میشه بزاری

چون منم میخوام عمل کنم

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم،واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

گذاشت لایکم کنید♥

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم،واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

ببینم بینیتو

گلم امضاتو دیدم میگم که منم باید ۱٠ کیلو کم کنم حتما.

میشه بگی چطوری وزن کم کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40