بچه ها من ۲۱ سالمه با مامانم بدجوری دعوام شده میخوام از خونه برا همیشه برم منتی رو سرم نزاره خسته شدم یه بلاهایی سرم میاره که دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم از صدتا دشمن بدتره واسم. میخواستم بدونم اگه بخوام برم خوابگاه زندگی کنم مستقل شم چقدر باید بدم بابتش چطوریه هزینه هاش چون میخوام کار پیدا کنم برم فقط ازینجا
بشین سرجات دختر، فک کردی آدمای بیرون خیلی بهتر از مامانت هستن؟ هزار برابر بدتر از مامانت، گرگی هستن که منتظر طعمه هستن، رو اخلاق خودت کار کن، زبان مادرت رو پیدا کن، تو این زمانه ی بی در و پیکر برا دختر هیچ جا امن تر از خونه اش نیس
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بشین سر زندگیت عزیزدلمهرچی هم سخت قطعا بدون تو این مملکت بی در و پیکر گرگ هایی هستن که از خونه پدری ...
خواهشا بهم اگه چیزی میدونین راجب اینکه هزینه های خوابگاه چطوریه بگین من همه اینارو میدونم ولی به تهش رسیدم نمیتونم دیگه ادامه بدم مامانم از صدتا گرگ بیرون تو جامعه بدتره