2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمک

68 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۲۱ سالمه با مامانم بدجوری دعوام شده میخوام از خونه برا همیشه برم منتی رو سرم نزاره خسته شدم یه بلاهایی سرم میاره که دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم از صدتا دشمن بدتره واسم. میخواستم بدونم اگه بخوام برم خوابگاه زندگی کنم مستقل شم چقدر باید بدم بابتش چطوریه هزینه هاش چون میخوام کار پیدا کنم برم فقط ازینجا

بشین سرجات دختر، فک کردی آدمای بیرون خیلی بهتر از مامانت هستن؟ هزار برابر بدتر از مامانت، گرگی هستن که منتظر طعمه هستن، رو اخلاق خودت کار کن، زبان مادرت رو پیدا کن، تو این زمانه ی بی در و پیکر برا دختر هیچ جا امن تر از خونه اش نیس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین سر زندگیت عزیزدلمهرچی هم سخت قطعا بدون تو این مملکت بی در و پیکر گرگ هایی هستن که از خونه پدری ...

چه کامنتمون حتی بعضی کلماتش کپی هم، پس اسی جان کامنت من و ایشون رو ده بار بخون، چون یک نظر از دو فرد متفاوت 

میشه بفرمایید مشکل بین مادرتون و شما چیه(اگر ممکنه),و چه بلاهای بر سر شما میاره؟

همش بهم نارو میزنه تیکه میندازه دائما دعوامون میشه پشتم حرف میزنه دائم تخریبم میکنه ازم متنفره 

چه کامنتمون حتی بعضی کلماتش کپی هم، پس اسی جان کامنت من و ایشون رو ده بار بخون، چون یک نظر از دو فرد ...

ای وای🤣❤️❤️❤️

این نشون میده قشنگ درک کردیم دنیا چقدر داغونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بشین سرجات دختر، فک کردی آدمای بیرون خیلی بهتر از مامانت هستن؟ هزار برابر بدتر از مامانت، گرگی هستن ...

بخدا یه چیزی میدونم که میگم همه اینارو خوب میدونم ولی مامانم از صدتا دشمن برام بدتره از صدتا گرگ بیرون بدتره 

بشین سر زندگیت عزیزدلمهرچی هم سخت قطعا بدون تو این مملکت بی در و پیکر گرگ هایی هستن که از خونه پدری ...

خواهشا بهم اگه چیزی میدونین راجب اینکه هزینه های خوابگاه چطوریه بگین من همه اینارو میدونم ولی به تهش رسیدم نمیتونم دیگه ادامه بدم مامانم از صدتا گرگ بیرون تو جامعه بدتره 

ای وای🤣❤️❤️❤️این نشون میده قشنگ درک کردیم دنیا چقدر داغونه

آره گلم دقیقا قشنگ اوضاع زمانمون رو بیان کردیم، اما اسی و امثالش فک میکنن بیرون و آدماش امن تر از خونشون و آدماش هستن 

بخدا یه چیزی میدونم که میگم همه اینارو خوب میدونم ولی مامانم از صدتا دشمن برام بدتره از صدتا گرگ بیر ...

هیچوقت اینطوری نگو، یه شب بیرون بمون، فقط یه شب، بیا ببینم بازم نظرت همینه؟ تنها راهت اینه رگ خاب مامانت رو پیدا کنی 

خواهشا بهم اگه چیزی میدونین راجب اینکه هزینه های خوابگاه چطوریه بگین من همه اینارو میدونم ولی به تهش ...

عزمزمه من خوابگاه بودم ولی خوابگاه دولتی دانشگاه بود هزینه ها رو خبر ندارم اما قطعا بالاست

از اونطرف خوابگاه های بیرون واقعا محیط خوبی ندارن 

تو هم مثل خواهر من 

من اینو گفتم بدونی که واقعا مملکت اوضاع خرابی داره

آره گلم دقیقا قشنگ اوضاع زمانمون رو بیان کردیم، اما اسی و امثالش فک میکنن بیرون و آدماش امن تر از خو ...

سنشون کمه و تجربشون کمه 

خدانکنه آدم تجربه بدی بکنه