2777
2789
عنوان

من خیلی ادم بدیم 😔

105 بازدید | 15 پست

کلی غیبت کردم، دروغ گفتم ،پیش خودم کلی ادمارو قضاوت کردم، بدرفتاری کردم خیلی جاها حتی دل شکوندم💔

بابت کوچیکترین کارهامم کلی عذاب وجدان دارم میخوام عوض بشم میخوام بعد ازاین جارو درست کنم 

خدا کمکم میکنه؟؟😔

من اشتباهاتمو قبول کردم ازشون درس گرفتم میخوام توبه کنم خدا توبمو قبول میکنه؟؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا مهربون ترینه حتما قبول میکنه مخصوصا اگه از ته قلبت پشیمون باشی

گناهات پ اشتباهاتت رو پیش کسی نگو که باعث عادی سازی بشه عزیزم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

صد در هزار خدا مهربانترین مهربانانه ولی خب حق الناس گردنته باید توبه کنی و از اونایی که غیبتشونو کردی و دلشونو شکوندی دلجویی کنی راستی اصلا گناهتو برا کسی نگو لزومی نداره اینجا بگی خدا خیلی بدش میاد بنده آبروی خودشو خودش ببره

صد در هزار خدا مهربانترین مهربانانه ولی خب حق الناس گردنته باید توبه کنی و از اونایی که غیبتشونو کرد ...

من به یه شخصی گفتم و ازش حلالیت خواستم گفت نمیبخشمت منم اونموقع خام و بچه بودم ۱۶ ۱۷ سالم بود عقل نداشتم بخدا

الان من باید چیکار کنم

اگرم بهشون بگم خب نمیبخشن اوضاعم بدتر میشه😢

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید