2777
2789
عنوان

هدیه نامزدم 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 76 پست
کلا توو رابطه مرسومه خانوم یکم کمتر هدیه بده؟من نمیتونم از خونواده کمک بگیرم بنا به شرایطم

اره چون معمولا درامد اقايون بيشتره 

من خودم با اينكه شاغلم اما هميشه هديه هاي من ازايشون از نظر قيمتي كمتره 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم❤️استرس جبران میگیرم ولی خودش میگه چیزی نمیخوام قسط ماشینتو بدی بهترین هدیه ست

با این فکرا شیرینی کادو رو از خودت نگیر عزیزم

مردا اکثرا درامدشون‌ بیشتر از خانوماس واسه این خرج های بیشتری هم میکنن. 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عزیزم منم کار میکنم و هدیه میگیرم براشولی الان دستم تنگههم خوشحالم هم استرس گرفتم

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

این کانال همسرداریه ، یه کلاس آموزشی خوب داره ، عضو شو عالیه ، جواب این سوالاتم میگیری

مرنج و مرنجان
با این فکرا شیرینی کادو رو از خودت نگیر عزیزممردا اکثرا درامدشون‌ بیشتر از خانوماس واسه این خرج های ...

من همیشه همینطوری م 😩 یه وعده غذا بیرون میگیریم هی فکر میکنم چه جوری جبران کنم

مبارکت باشه خوشبخت بشینمعمولا بهتره خانما کمتر هدیه بگیرین تا همیشه به عنوان محبت بمونه و وظیفه نشه ...

من همینو بلد نیستم

ینی انقدر هی بهش گفتم من اینو چجوری جبران کنم