من تا الان چند داستان اتفاق افتاده یجایی رو چند شب برم البته پشت هم نبوده
فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره یه کافه ۳ بار تا الان دیدم از یه راه پله میرم پایین یه دستشویی خاصی داره
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
آره من تقریبا به حرفی فکر کنم خواب میبینم تو خوابم کامل اراده دارم
منم همینطور بعضی وقتا که خواب بد(جنسی) میبینم با اراده خودم بیدار میشم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه خونه که یکم به خونه پدریم شباهت داره،بعد تمام خوابهام تو همون اتفاق میفتن،دیگه برام آزار دهنده ...
از این خوابای ترکیبی؟ مثلا داخل خونه خودتونید از در میاد بیرون محوطه خارج خونه یکی دیگس؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40