2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندساله هرروز غم و غصه و فشار عصبی دارم 😞

کنترلش کن عزیز

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بله عزیزم منم مثل شما غم و غصه باعث شده کلا سیستم ایمنی بدنم بهم بریزه تپش قلب ..قلب درد لرزش دست خشک شدن دست و پا همه اینا

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

دست خودم نیست وسواس فکری هم دارم مدام غصه هامو توی ذهنم مرور میکنم

عین منی

من یه مدت قشنگ رگای قلبمو حس میکردم یهویی میسوخت و میگرفت 

الان ولی اوکی ام زندگی بالا و پایین داره

اگه خودتو دوس داری سعی کن کنترلش کنی

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
باشه سعی ام میکنم ممنون وقت گذاشتین

خواهش میکنم

منم 22 فکر میکردم تو سن کم تپش قلب و مشکلات قلبی پیش نمیاد

پیش میاد عزیز دلم نمیدونی چقدر روی همه چیه انسان تاثیر داره از همه اعضای بدن بگیر تا روح و اعصاب و روان مثلا من اینقدر ضعیف شدم و استرسی وقتی ینفر باهام حرف میزنه دستام میلرزه

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢