2777
2789
سلیقه ایه دوس ندارم . و بدون هالوژن قشنگترم هس . خیلیا دیرم اینجوری . حدیدترم هس . هالوژن قدیمی شد

هالوژن هیچوقت قدیمی نمیشه عزیزم

همیشه بوده و هست

اینکه سلیقه ایه بله درسته قطعا سلیقه ایه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلیقه آره . ولی من جدیدشو گفتم . سقف کشسان که دیگه خیلی خز شد هر کی داره تغییرش میده

یعنی به نظر شما سقف خالی خز نیست و بقیه چیزها خزه؟😁

چه جالب

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
سلیقه آره . ولی من جدیدشو گفتم . سقف کشسان که دیگه خیلی خز شد هر کی داره تغییرش میده

عزیزم همسرمن شرکت مهندسی وطراحی دکوراسیون کارمی کنه اگه میخوای بروزباشی باید لاین نوری بزنی یا شیارهایی که چندتا هالوژن ازش آویزون سقف کشسانم هنوز خیلیا نمیدونن چی هست چه برسه خز بشه باکس کناف هم بدون هالوژن بی معنی 

یعنی به نظر شما سقف خالی خز نیست و بقیه چیزها خزه؟😁چه جالب

خب سقف خالی هم طرفدارای خودشو داره . و مث رنگ مشکی همیشه مد هس . ولی بقیه یه مدت مد هست و تغییر میکنه . مخصوصا کشسان ک واقعا کسی نمیزنه

عزیزم همسرمن شرکت مهندسی وطراحی دکوراسیون کارمی کنه اگه میخوای بروزباشی باید لاین نوری بزنی یا شیاره ...

ممنون عزیزم ک نظر دادید . ولی خب شاید شما جدیدا نپرسیدید ک چی از مد رفته . بهرحال ممتون