2777
2789
عنوان

درامد در خانه دارم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

125سوتم جمع کردماز این برنامه ها هم ۵٠٠تا۷٠٠یا بیشتر جمع کردم طلا خریدم تو میلی بزار شات بدم

چ خوب عزیزم یکم درباره میلی برام میگی چجوریه

فروشش چجوریه

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
چ خوب عزیزم یکم درباره میلی برام میگی چجوریهفروشش چجوریه

فروشش هم راحته تو برنامه میزنی فروش هر مقدارشو خاستی میفروشی. بعد شماره کارتت میدی میزنه برات

ولی چن بار امتحان کردم مطمعن بشم وگرنه قصد برداشت ندارم فعلا برداشتم کنم طلا میخرم

فروشش هم راحته تو برنامه میزنی فروش هر مقدارشو خاستی میفروشی. بعد شماره کارتت میدی میزنه براتولی چن ...

چ خوب موفق باشی یعنی با پولا تیکه تیکه

اتیکت طلا میخری وقتی زیاد شد میتونی بجاش طلا برداری؟

نه تومن🥲چون پولم کمه ب طلا خیلی علاقه دارمموقعه طلا۳و خورده ای بود من30گرم طلا خریدم الان چند میلیو ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوبه

چ خوب موفق باشی یعنی با پولا تیکه تیکهاتیکت طلا میخری وقتی زیاد شد میتونی بجاش طلا برداری؟

برنامه میلی5گرم باشه میشع طلای خام سفارش داد کمتر نمیشع من یک گرم و خورده ای دارم..

نامزدم میخره برام، خودم که300 میلیون پول ندارم

افرین بهش ولا

من سال ۹۹ برای خونه ۲۰۰ گرم طلا فروختم

سال بعدش برای ماشین حدود ۱۰ قبلشم حدود ۱۰

پارسال طلاهام فروختم انداختم برنامه هرمی حدود ۹ گرم رفت

امسالم نیاز داشتیم ۱۲ گرم فروختم

الان همش ۵ گرم دارم