2777
2789
عنوان

خواب تکرار شونده ی من درباره مادرم

102 بازدید | 14 پست

هر از چندگاهی خواب میبینم مادرم زنده ست ..نمرده و برای درمان بهمراه یکی از خواهرام یه شهر دیگه ست..

من توی خواب دلگرم و خوشحالم به بودنش و هی میخوام زنگ بزنم بگم بیا دیگه چرا اینقد مسافرتت طول کشید؟!!

اینقد هم این خواب واقعیه و جز به جزئش تکرار میشه که وقتی بیدار میشم باورم نمیشه این اتفاقها واقعی نبوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از لحاظ روانشناسی وقتی ما یک کاری رو نصفه و بدون سر انجام رها میکنیم و عاقبت کاری رو نمی‌بینیم یا چیزی رو در واقعیت نپذیرفتیم همش توی خواب میبینیمش 

ذهن داره تلاش می‌کنه اون کار رو ب سرانجام برسونه🥲

احتمالا مادر تون جوان بودن.و پیر شدن شون رو ندیدید 

خدا رحمت کنه

از لحاظ روانشناسی وقتی ما یک کاری رو نصفه و بدون سر انجام رها میکنیم و عاقبت کاری رو نمی‌بینیم یا چی ...

اره خیلی دقیق گفتی..مادرم ناگهانی فوت شدن و سکته ی پنهان کرده بودن ..یعنی اصلا ما بعد مرگشون فهمیدیم سکته کرده بودن..روزهای آخر از درد معده شکایت داشت

و این حسرت دکتر نرفتن واسه همیشه توی قلب ما موند

اره خیلی دقیق گفتی..مادرم ناگهانی فوت شدن و سکته ی پنهان کرده بودن ..یعنی اصلا ما بعد مرگشون فهمیدیم ...

اخی عزیزم،بهش فکر نکن...

منم خواب تکرار شونده رو تجربه کردم 

سال آخر لیسانس یک ماه مونده ب گرفتن مدرک لیسانس مجبور ب ترک تحصیل شدم 🥲عاشق درس بودم اما فکر شو بکن با کلی زحمت یک ماه آخر ول کنی درسو و مدرک ناقص بمونه 

تا چندسال دائم خواب میدیدم ک دارم میرم دانشگاه ...

اخی عزیزم،بهش فکر نکن...منم خواب تکرار شونده رو تجربه کردم سال آخر لیسانس یک ماه مونده ب گرفتن مدرک ...

عززیززم

خب بعدا نشد تموم کنی؟

واحدهایی که گذروندی برات حساب نمیشه دیگه؟

از اون لحاظ میگم که فقط دوراز جون حسرت مرگه که همش سیاهیه... برای بقیش میشه تلاش کرد

عززیززمخب بعدا نشد تموم کنی؟واحدهایی که گذروندی برات حساب نمیشه دیگه؟از اون لحاظ میگم که فقط دوراز ج ...

ن دیگه باید از اول لیسانس رو میخوندم 

یک مشکل بدی پیش اومد بیماری اعصاب گرفتم و افسردگی نتونستم ادامه بدم 

الان ۵ سال گذشته دیگه نرفتم سمتش...