2777
2789

همسر من نه بیسواده نه آدم سبکیه نه بی ادبی و.‌‌.. میکنه،ولی متاسفانه عصبی بشه احتمال زدن و برخوردای فیزیکی داره.(زدن در حد مشت و لگد نه ها،ولی خب میزنه دیگه)

تا الان سه چهار بار شده وحشی بازیاش.

من چی کارش باید کنم؟مشاوره؟

اصلا مشاوره میخواد چی کارش کنه مثلا؟؟

قبل نامزدی میرفتیم ولی اون موقعا مثلا سر یه سری مسائل درک طرف مقابل و زنا چی دوس دارن و....بود که حالا مشاور بهش چیز میز یاد میداد و باهامون حرف میزد.

الان باید چی کار کنم از دستش؟

منم واقعا با این کارش حس حقارت میگیرم.خیلی برام زور داره که راحت میخوابونه زیر گوشم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

اسی تایپک اخرمو گز بزن

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وحشتتاکه.....کلا اگر همسرم اینکارو کنه تا ابد از چشمم میوفته.شاید باهاش زتدگی کنم.اما ته دلم حس نفرت ازش را حتما دارم.....من اخلاقم اینه....قطعا شماباید این مشکل را توی زمان صلح رفع کنید...و اینکه سعی کنید باهاش کل کل نکنید و بحث و جدال را کشش ندید.توی بحث گاها باید بعضی جاها سکوت کرد .حتی بری تو اتاق در را ببندی..‌‌.بهترین گرینه ترک اون محل دعواست.که باعث ختم دعوا میشه.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

باید بهش تکنیک های کنترل خشم رو یاد بده مشاور البته من فقط تو پرونده های حقوقی خارجکی ها خوندم برای خشونت خانگی می فرستن کلاس های کنترل خشم. طرف هم تا آدم  نشده اجازه نداره به همسر و بچه هاش نزدیک بشه

غلط کرده بزنه 

اگه اون ورزشکاره منم مدرک نین جوتسو دارم یه کایی میکشم دماغش رو می‌شکونم میدم دست داداشام و بابام کادوش کنند پس بفرستند برای باباش 🥲😂

یبار دخترعمم میخواست خودشو از ماشین پرت کنه شوهرش محکم گرفتش این جوری چنگ کشید و زدش 

بیچاره شوهرش چند روزی خودش رو خونه مادرش حبس کرده بود😂😂😂

چرا تو نی نی سایت وقتی کسی مشکلی مطرح میکنه مسخره بازی در میارید و به مسخره میگیرید

هی گفتن تو هم بزن تو هم بزن

اولا که زور زن به نرد نمیرسه

دوما اصلا گیریم یه زن زورش به نرد برسه یعنی راهکارتون اینه همدیگرو بزنن

واقعا شرم آور نیست زن و شوهری بزنن همو،چه زندگی آخه اون زندگی