2777
2789
عنوان

عکس میزارم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 54 پست
سوخته بنظرمبگو تو خودت بفکر لاغرشدن باش من کاملا متناسبم مهم خودمم که دوس دارم و شوهرم که اونم دوس ...

بخدا اگه حق الناس نبود عکس اندام خودشو میزاشتم ببینی 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش بگو اولا ک عقد شماست جوش منو نزن

دوما (اسم شوهرت) میگه چاقی بهت میاد من دوست دارم

منم باید به چشم همون یه نفر عالی باشم که هستم

تماااامممم

دهنش بسته میشه قشنگ

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
بهش بگو اولا ک عقد شماست جوش منو نزندوما (اسم شوهرت) میگه چاقی بهت میاد من دوست دارممنم باید به چشم ...

میدونی قبلش حرف لباس شد گفت تو چی میپوشی گفتم همون لباسی که واسه عقد خواهرم خریدم 

چون طرفای شوهرم ندیدنش 

گفت وا ینی نمیخوای لباس جدید بخری گفتم نه 

خیلی حرصی شد انگار که به جشنشون اهمیت ندادم .راستش زیادم مهم نیست واسم .بعد اینجوری حرصشو خالی کرد

میدونی قبلش حرف لباس شد گفت تو چی میپوشی گفتم همون لباسی که واسه عقد خواهرم خریدم چون طرفای شوهرم ند ...

اگه حالا دفعه بعد خواست چرت بگه همینو بگو نظرشو برای خودش نگهدارع

اتفاقا بزن تو پوزش بگو خودتو تو اینه دیدی تو باید سریعتر دست ب کار بشی کم کنی تو جشنت منکه زیاد مهم نیستم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
اگه حالا دفعه بعد خواست چرت بگه همینو بگو نظرشو برای خودش نگهدارعاتفاقا بزن تو پوزش بگو خودتو تو این ...

اره از این به بعد بهش رو نمیدم 

خودش ۸۰ کیلوئه ولی قدش بلنده