2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خریت محض اسیب زننده حتی اگه به قسمت دینیش کار نداشته باشیم

امضا حق

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

مگر اینکه اون دختر خانوم عقلش رو از دست داده باشه!

اشتباه اشتباه اشتباه!

پسر اکر واقعا بخواد اون دختر رو برای رابطه جنسی نمیخوادش 

میاد خواستگاریش و اون رو همسر خودش می‌کنه نه اینکه وارد حریمش بشه و ازش تقاضای جنسی کنه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اگه اونقدر عاقلی که میتونی خارج از احساس انجامش بدی ایرادی نداره

البته کلی شرط داره

اگه مذهبی نیستی خانواده راحتی داری بکارت برات معنی نداره(هر چند اونقدر راه برای ارضا بلدن که صرفا بکارت مهم نیست) 

اگه میتونی به دید صرفا نیاز نگاه کنی 

و خیلی چیزا نگاه کنی ایرادی نداره

ولی اگه میخوای کسی رو با این روش نگه داری و بازم خیلی دلایل دیگه انجام نده

من به صورت کلی با رابطه جنسی مخالف نیستم به شرط این که شرایط مدیریت کردن عوارضش رو هم داشته باشی. عوارض رابطه ی جنسی بارداری هست و به صورت خاص زندگی خانم رو تحت تاثیر قرار میده. اصلا هم فکر نکن اتفاق نمی افته. احتمالش همیشه هست. مگر این که رحمت رو دربیاری. حالا وقتی بارداری اتفاق میفته یا باید شرایطی داشته باشی که سرت رو بگیری بالا و بری به خانواده ت بگی من از فلانی باردارم و داریم بچه دار میشیم. یا اگر همچین شرایطی نداری باید دسترسی به سقط امن، بهداشتی و قانونی داشته باشی. اگر این شرایط در موردت صدق میکنه رابطه داشته باش. اگرنه فقط خودت رو توی دردسر بزرگ و استرس شدید میندازی و هیچ عقل سلیمی این رو قبول نمیکنه.

ی چیزی بگم و تمام اینجا ایرانه و قواعد مخصوص خودشو داره جای مخصوص هم برا رفع نیاز جنسی آقایون نیست.رابطه با زنان اینکاره هم ریسک داره بخاطر انواع بیماری مقاربتی و هزینه رابطه.پس با دختران کم سن وسال یا زنانی که می دونند سالمن وارد رابطه میشن احساسات اونا رو تحت تأثیر قرار میدن به قصد رابطه این وسط دختر خام و وابسته شده و کامل خودشو در اختیار طرف میزاره و در آخر آسیب و پشیمونی...

تا پسر تکلیفش با خودش و رابطش مشخص نیست و خانواده ها در جریان نیستن دل به هیچ پسری ندین مخصوصا اگه کم سن و سالین

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

مخالفم چون رابطه جنسی با هرکسی خوب نیست من دوره دوستیمون با شوهرم رابطه داشتم یکی دوبار اونم کامل ن. اما ما ازدواجمون صد در صد بود ،، اما در کل تائید نمیکنم مخصوصا برای جوون های الان پسرا خیلی بدشدن