2777
2789
چند تا معرفی میکنی

نمیدونم فیلمایی که من دوست دارم رو خوشتون بیاد ازاون طیف یانه ولی خوب من دیگران رو خیلی دوست داشتم مسیرسبز رو خیلی دوست داشتم.من درون رو خیلی دوست داشتم.البته چون فیلم زیاد میبینیم اسامیش تو ذهنم نیس ولی اگه بخوایبد براتون یه لیستی میذارم ازاون فیلما البته فردا صب چون تو هارده باید بگردم بینشون خوباشو یادداشت کنم براتون.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگران نباش مردا همه جوره بلدن🙂‍↔️ توی این فیلمم نبینن توی واقعیت یاد میگیرن

ببینین چیزی رو که چشم زیاد ببینه براش عادی میشه میره طرفش سیاست ایناهم دقیقا همینه.ملکا یه وکیل کارکشته بود اما تو بحث زندگیش مول یه زن بی دست و پای احمق عمل کرد خوب همین مرد رو وقیح تر میکنه

واقعا؟ چند تا معرفی کن بی زحمتمن بیشتر کره ای میبینم چون محتوای جنسیش کمه و فرهنگشون نسبتا شبیه خودم ...

الان تو یه کامنت به یه دوستمون توضیح دادم چون خرشب فیلم میبینیم باهمسرم اسامیشون دقیق خاطرم نیس باید بگردم خوباشو براتون بنویسم لیستشو ولی خوب مسیر سبز /من درون/دیگران فیلمایی بودن که دوست داشتم.

یدونه تازه دیدم خیلی دوست داشتمthe bad seed return

یه فیلمی سه چهارروز پیش دیدم ایرانی بود اونم بد نبود براساس واقعیت بود اسمش یادم نیس ولی فرهاداصلانی و شبنم مقدمی بازی کرده بودن مهاجرت کردن اونور زندگیشون بهم ریخت و بچشون خیلی اسیبا دیدو تهش خودکشی کرداسمش یادم نمونده