2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جیگرجان خودت چندسالته؟ شرایط آقا پسرخوبه؟ خودتون باید باهم خوب باشین نظرات متفاوت زیاده

۲۲ سالمه شرایط مالیش خوبه،اخلاقشم خوبه معیارای منو داره ولی هنوز جدی صحبت نکردیم که بیشتر بشناسمش

🤣اگه این شوهری بودن اجازه بده یه چند سال دیگه میمونم اگا نه که هیچی😅

عزیزم میدونم دوس داری زودتر ازدواج کنی ولی همیشه به این فکر کن اگه فلان آقا رو انتخاب کنم 10سال دیگه هم میتونم همینقدر دوسش داشته باشم؟ همونه که میخوام؟ اخلاقش بهم میخوره؟ اینا خیلی مهمه خدایی نکرده بعدا پشیمون نشی

عزیزم میدونم دوس داری زودتر ازدواج کنی ولی همیشه به این فکر کن اگه فلان آقا رو انتخاب کنم 10سال دیگه ...

مرسی عزیزم از راهنمایی ات واقعا درست میگی

من دوست دارم با فامیل های پدری مزدوج شم اونام پسراشون یا زن نمیگیرن یا تو همین سن و سال هستن،و الا که خودمم طرفدار اختلاف سنی نیستم