2777
2789

اول اون بهم چراغ سبز نشون داد و فهمیدم روم کراشه،منم ک از قبل دوسش داشتم تابلو بازی در اوردم و هول شدم و فهمید دوسش دارم...

وقتی فهمید دوسش دارم ،پیشم ب بقیه عمدا نشون میداد عکس دخترایی ک باهاشون چت میکنه و..‌

منم این رفتاراشو که دیدم،دفعه ی بعدی ک بعد از یه سال دوبارع همو دیدیم اون داشت با لبخند و عاشقانه طور نگام میکرد اما من محل سگ بهش ندادم،اونم لج کرد و باز بیشتر عکس دخترا رو نشون میداد ب بقیه و چون مدت زیادی از اخرین دیدارمون میگذشت،شاید متوجهم نشد ک من از اون قضیه ناراحتم و شاید فکر کرد الکی چس شدم..

خلاصه بعدشم اون یکی دوبار دیگه بهم توجه کرد و من دیگه تحویلش نگرفتم

بنظر شما کارم درست بوده؟

دفعه ی دیگه ک‌دیدمش،اگر باز هی نگاه کرد چطوری رفتار کنم؟

همون رفتار قبلیتو ادامه بده👌

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این دیگه کراش سابقه اونقدر بچه و دنبال جلب توجهه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
اینو میخوام یه بار برای همیشه دخترا بگمتا مستقیم بهتون نگفتن که روتون کراشنتروو ابلفضل الکی خیال پر ...

دقیقاااا...ولی سخته ی کمی...پسرا هم ک ماشالا کار بلدن،خوب میدونن با نگاه چطوری جذبت کنن

بنظرتوت کمبود اعتماد ب نفس داره؟یا فکر کرده پخ خاصیه؟

فکر کرده پخ خاصیه خودش و جدی گرفته 

بی جنبه شده از اون ور بوم افتاده 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
دقیقا منم همین حسو دارمواسه همین دفعه اخری محلش ندادم اصلاو زورش اومد و بیشتر تلافی کرد

کلن محل نده از اون سر تر هم پیدا میشه

این که مشخصه گاوه از اوناست که بعدا تو زندگی مشترک واسه حرص دادنت خیانت میکنن انقدر بچه ن

کلن محل نده از اون سر تر هم پیدا میشهاین که مشخصه گاوه از اوناست که بعدا تو زندگی مشترک واسه حرص داد ...

دقیقاااا،خودمم ب همین فکر کردم ک دو روز دیگه حتی باهاش ازدواجم کنم بدبخت میشم...

بنظرت دوسم نداشت؟ یا داشت و اینطوری میخواست توجه بخره؟

و اینکه چطوری فراموشش کنم؟