2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومده تو خونه من و بهم بی احترامی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون عنه همون اولشم اینجوری بود

پس اگه همیشه اینجوریه برات مهم نباشه با یکی دیگه بگو بخند باهمسرت مثلا

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مشکلش چی هست حتما دلیلی داره شاید چیزی شده؟؟؟

نه فقط چون زنگمون نزد تو اثاث کشی و شوهرم توقع کرد ک چرا بهمون احترامی نذاشتن و پشتمونو خالی کردن اونم قبول دار شد ک اره کارش بد بوده از اون رپزه با من بد شده

قبل از این جریانات چه بی‌احترامی از شما دیده؟

من خوشحال ترینم ک نبینمش اون وقت میخوای باهاش بحث کنم و بی احترامی کنم؟  با این حال ک با من حرف نزد من خوش رو بودم اون شب

من خوشحال ترینم ک نبینمش اون وقت میخوای باهاش بحث کنم و بی احترامی کنم؟ با این حال ک با من حرف نزد ...

افرین به ادبت 

اون که اومد و رفت ولی مطمئن باش پسرش دیده و فهمیده

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
نه فقط چون زنگمون نزد تو اثاث کشی و شوهرم توقع کرد ک چرا بهمون احترامی نذاشتن و پشتمونو خالی کردن او ...

محلش نده خودش درست میشه بی محلی از هر چیزی بهتره به شوهرتم نگو چرا اینجوری میکنن میگه اول کار شروع کردی دعوا خودت با بی محلی جوابشون رو بده جلو شوهرت خوب برخورد کن 

چون عنه همون اولشم اینجوری بود

یک چایی بیار بزار جلوش اگه با شوهرت حرف میزنه توهم برو تو اشپز خونه با تو اتاق هم کلام نشو باهاش یا برو تو گوشی در حد سلام علیک باش وخدا حافظی ،شما که نمی تونی به یه زن بزرگ بی احترامی کنی رفتار خودشو متقابلا با خودش بکن سکوت کن