2777
2789
دیروز طلافروشی بودم ‌داییم طلافروشه گفت نگیر میاد پایین

بعید میدونم

شما خودت ۲۰ یا ۳۰ ساله تو این مملکت زندگی میکنی

به نظر خودت با این اقتصاد ، طلا میاد پایین ؟

نــــــهــــــایـــــــت صد هزار تومن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمیدونم ولی یکم دست نگه دار بااین قیمت نوسان داره

دارم در مورد طرح جدید دیجی کالا تحقیق میکنم

همون که شبیه نرم افزار mili هست

احتمالا از دیجی کالا بخرم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
منظورت اینه ؟

بله عزیزم. همین

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بعید میدونمشما خودت ۲۰ یا ۳۰ ساله تو این مملکت زندگی میکنیبه نظر خودت با این اقتصاد ، طلا میاد پایین ...

منم امروز خریدم. شنبه ۴۸۵۰ بود نخریدم الان خریدم ۵۰۵۰. با درصدش گرمی ۵۱۰۰ برام افتاد. تازه مثلا آشنا بود و درصد کم گرفت.

دو هفته پیش ۱ گرم از دیجیکالا خریدم. اون موقع کارمزد خرید نداشت، باید همه پولمو میخریدم. فقط ۱‌.۵ درصد کارمزد فروش داشت.

الان طلای دیجیتال دیجیکالا ۱.۵ درصد کارمزد خرید داره و ۱.۵ درصد کارمزد فروش. به نظرم زیاده. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پست میکنن ؟نمایندگی تو شهرهای دیگه ندارن ؟❗ فاکتور میدن ؟❗

نمیدونم. ارسال که فکر کنم توسط پیک خودشونه. میتونین تماس بگیرین و بپرسین. دقیق راهنمایی میکنن

منم می خوام بخرم ، فعلا دارم اطلاعات جمع میکنمالآن طلا ۵،۰۶۱،۰۰۰ تومنه ، دیجی کالا نوشته ۵،۰۸۹،۰۰۰ ت ...

حواست باشه موقع فروش هم دوباره کارمزد می گیره

عمرا. طلافروشی بری سرتو کلاه میزاره چه برسه ندیده بخری. مطمئن باش خیلی خیلی گرونتر از بیرون درمیاد. شایدم تقلبی باشه علاوه بر گرون بودن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم امروز خریدم. شنبه ۴۸۵۰ بود نخریدم الان خریدم ۵۰۵۰. با درصدش گرمی ۵۱۰۰ برام افتاد. تازه مثلا آشنا ...

۳ درصد خوبه که

اینجا طلای دست دوم ۷ درصده

حواست باشه موقع فروش هم دوباره کارمزد می گیره

ای بابا 😒

وقتی قانون شون اینه ، دیگه حواس جمعی به چه درد میخوره