2777
2789
عنوان

سن ازدواج با حلقه

63 بازدید | 8 پست

تا به حال این روشو امتحان کردید..اگه متاهل هستید حالا حقیقت داشت؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

چجوری هس؟

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوریه؟

تار موی خودتو میپیچی دور یه حلقه طلا که باید مال نامزدی باشه حلقش مهم نیس واسه کی باشه ولی تار موش باید مال خودت باشه بعد بقیشو خوب بلد نیستم میزاری رو یه لیوان اب تا حلقه بخوره به دیواره لیوان تعداد لرزش های حلقه به دیواره لیوان میشه سن ازدواجتت ولی کاملش تو نت هس سرچ کن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

تار موی خودتو میپیچی دور یه حلقه طلا که باید مال نامزدی باشه حلقش مهم نیس واسه کی باشه ولی تار موش ب ...

میشه بجز حلقه با یه چیز دیگه انجام داد  مثلا گوشواره گرد طلا ک برای خودمه  میتونم انجام بدم ؟ 

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
میشه بجز حلقه با یه چیز دیگه انجام داد مثلا گوشواره گرد طلا ک برای خودمه میتونم انجام بدم ؟

نمیدونم عزیزم خودمم بلد نیستم...ولی میگن خیلی راسته حتی تعداد فرزند و جنسیت فرزند رو هم مشخص میکنه

نمیدونم عزیزم خودمم بلد نیستم...ولی میگن خیلی راسته حتی تعداد فرزند و جنسیت فرزند رو هم مشخص میکنه

وای چقدر خوب  لطفا اگه فهمیدی چجوریه بهم بگو چون من گفتم با گوشواره انجام بدم  فهمیدی بگو بهم حتما 

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
وای چقدر خوب لطفا اگه فهمیدی چجوریه بهم بگو چون من گفتم با گوشواره انجام بدم فهمیدی بگو بهم حتما

باشه عزیزم