2777
2789

رفتارتون تو خونه منظورمه ...باهاتون صحبت و درد و دل میکنه؟ محبت کلامی داره؟ دستتونو میگیره یهویی ؟میبوستتون؟

لطفا کامل بگین احتیاج دارم یه مقدار مقایسه کنم،😔

فاقد همسرم چون مهم بود اومدم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

همه این موارد،بله 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه نامزد کردم هنوز یه جا باهم زندگی نمیکنیم 🥱

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

اسی تایپک اخرمو گز بزن

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

بله ولی شبیه گاو نه من شیرده میمونه ....با فوش و بددهنی و خاله زنک بازی و خبرچینی باعث شده من زیاد جدیش نگیرم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بله باهم اشپزی میکنیم یعنی من میپزم اون کارارو می‌کنه ظرف شستن و مرتب کردن و خورد کردنا،اهنگ میزاریم میخونیم میرقصیم،راجب اتفاقات روزمون حرف میرنیم،فیلم میبینیم،براش کتاب شعر میخونم گاهی،کلا زیاد باهم اوقات خوب میگذرونیم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
مثلا چجور اخلاقایی باهاتون داره معذرت میخوام میپرسم

دوقطبیه ، حین قربون صدقه یهو عصبی میشه، دوباره ۱دقیقه بعد پشیمون میشه ...

اگه باهم دردو دل کنیم چشمش ب بقیه میوفته سریع میگه زنم فلان حرفو زد زنم فلان چیز را گفت یا با خانواده خودم باد میکنه و حرف نمیزنه و قهر میکنه میگم چرا اینطوری میگه اینها ب درد نمیخورن تورو نمیخوان و فرق بین تو و داداش و خواهرت گذاشتن و ....

کلا انرماله😑

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....