2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پنج روز تا یه هفته

منو عشقم کی بهم میرسیم ؟؟

بعد از ۱۰ سال هنوز بهم نرسیدیم😔نمیدونم چه حکمت و قسمتیه🙂 انشاالله همه عشقا بهم برسن و خوشبخت بشن منو عشقمم بهم برسیم و خوشبخت بشیم🙏🥹💜✨🖇️
حس میکنم فقط میخواد باهات بازی کنه

بنظرت من کسی و پیدا میکنم عاشقم باشه ؟ به خدا دیگه خسته شدم یعنی هیچ کی نی الان دوسم داشته باشه؟ 

اون پسره ک تو فکرمه چی ؟ 

به حمید پیام بدم بنظرت درسته یا اشتباه 

برات صلوات می‌فرستم ❤️

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
بنظرت من کسی و پیدا میکنم عاشقم باشه ؟ به خدا دیگه خسته شدم یعنی هیچ کی نی الان دوسم داشته باشه؟ اون ...

حس میکنم یکی دورا دور

دوست داره 

ولی میترسه یا... با هر دلیلی

پیش قدم نمیشه

حس میکنم یکی دورا دوردوست داره ولی میترسه یا... با هر دلیلیپیش قدم نمیشه

چ جوری بفهمم اینی ک میگی کیه 🥺 حمید چی ؟ 

پنج تا صلوات برات فرستادم ❤️

پنج روز تا یه هفته

میشه بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

ظاهری و اخلاقی و اقتصادی چجوریه

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

منو عشقم کی بهم میرسیم ؟؟

عزیزم امضاتون رو خوندم فهمیدم ده ساله…

چه چیزی مانعتونه؟ خانواده ها؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

چ جوری بفهمم اینی ک میگی کیه 🥺 حمید چی ؟ پنج تا صلوات برات فرستادم ❤️

حمید حسی بهت نداره

کسی که پنهانی دوست داره 

خیلی سر تر از حمیدو....  اینایی که گفتی هست

ادم با پرستیژیه

فقط صبر کن تا به لطف خدا بهترین ها برات رقم زده شه

حمید حسی بهت ندارهکسی که پنهانی دوست داره خیلی سر تر از حمیدو.... اینایی که گفتی هستادم با پرستیژیه ...

واقعا ؟ به خدا من از این شانس ها ندارمم اشناعه؟ می‌شناسمش ؟ 

چهار شونه ، خیلی مردونه است اقتصادی متوسط رو به بالا یا خوب

چه زمانی

چجوری اشنا میشیم

پنج روز تا یه هفته

اقای د چرا برای کار بهم زنگ نزد ؟ چیشد ک نزد؟

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚