2777
2789
چطور ۵ صبح پا میشین من وقتی میزارم رو زنگ اصلا نمیفهمم

دوست عزیز فکر کردی برای من پیش نیومده؟ 

تولدم بود درس نخوندم ۱۱ هوابیدن ۳ پاشم الارم بدبخت اینقدر چکوپر زد با اینکه محدودیت نزاشته بودم قطع شد یه کدت فکر میکردم تو خواب الارممو قطع میکنم ولی فهمیدم مهم نیست بزنی سه بار زنگ بخوره یا پنج بار اگه زیاد زنگ بخوره قطع میشه ببین بدبخت چقدر زنگ خورده😐😂

اون ۵ صبحم میخوام به بابام بگم بیدارم کنه باید انسان مداخله کنه گوشی نمیتونه بیدار کنه درگیری فیزیکی نیازه😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست عزیز فکر کردی برای من پیش نیومده؟ تولدم بود درس نخوندم ۱۱ هوابیدن ۳ پاشم الارم بدبخت اینقدر چکو ...

دقیقا همینم باید عزراییلی جبرعیلی چیزی بیاد بالا سرم🤣🤣🤣فکر میکردم فقط من اینجورم

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

دقیقا همینم باید عزراییلی جبرعیلی چیزی بیاد بالا سرم🤣🤣🤣فکر میکردم فقط من اینجورم

اره بیدار شدن مشکله ولی منم خیلییی بیشعورم،امسال به شدت بیشعور تر شدم نمیدونم چرا درس نمیتونم بخونم،پارسال رقابتی با رفیقم میخوندیم امسال باهام نمیخونه من مبه شدت نمرهام افت کرده بدون اون نمیتونم اونم قبول نمیکنه حتی دعواهم گرفتیم قبول نکرد 😂😭

اره بیدار شدن مشکله ولی منم خیلییی بیشعورم،امسال به شدت بیشعور تر شدم نمیدونم چرا درس نمیتونم بخونم، ...

رشته ات چیه چندمی ؟ تجربی دیگه منم انسانی ام رقابتی بخونیم ؟ ولی حرفه ای هااا

رشته ات چیه چندمی ؟ تجربی دیگه منم انسانی ام رقابتی بخونیم ؟ ولی حرفه ای هااا

همین الان مامانم اومد یه جمله بهم پروند رفت نمیدونم  چرا به حودم نمیام دارم درس میخونم حوصلم سر میره مخکم نمیشینم نمیخونم چون ساعت ثابتی مشخص نمیشه برام اینکه بدونم یکی داره توعه مثلا اون ۲ ساعت مطلب میخونه باعث میشه منم ازون ۲ ساعت نهایت استفاده رو ببرم و یادبگیرم خیلی رقابت تو درس خوندنم تاثیر داره ولی اینکه ندونم فلانی داره چی میخونه بیشتر باعث میشه نخونم حس میکنم خیلی عقبم و میترسم شروع کنم ازیم حس مزخرفا میگیرم

همین الان مامانم اومد یه جمله بهم پروند رفت نمیدونم چرا به حودم نمیام دارم درس میخونم حوصلم سر میره ...

باز خودت میدونی ولی من می‌خوام ۶ تا ۸شب بخونم (صبحونه ناهار و شام جمعا ۲ساعت استراحت) ولی انسانی از تجربی هم سخت تره🤣🤣خواستی شروع کنیم نخواستی هم که هیچ