2777
2789

چکار کنم فردا نه پس فردا چهارشنبه امتحان دارم 

از ساعت۱۰ صبح مدرسه بودم تا ۱ ما فقط برای امتحانات میریم و فقط امروز بنا به دلایلی همه ی بچه ها تا ۱ موندیم .

بعد اومدم خونه بعد دوباره رفتم مدرسه از ساعت ۴ تا ۷ کلاس تقویتی ریاضی داشتم

اصلاااااا نا ندارم برم کاری کنم نمیدونم چکار کنم برم درس بخونم عادتی هم دارم از یک و نیم شب بعد نمیتونم درس بخونم تا دو سه ساعت بعد باید از چهار و نیم پنج به بعد شب بیدار شم بخونم خودمم الان نا ندارم برم بخونم نخونم شب مدام از استرس پا میشم میخوابم پا میشم میخوابم دیگه نمیدونم چکار کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه  نخوابی هم  تایم آلانتو از دست میدی هم فردا برو بخواب ساعتم بذار رو پنج بیدار شی کیفیت بهتر از کمیت 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چه امتحانی داری من امروز دینی داشتم چهارشنبه تاریخ دارم امروز اصلا درس نخوندم استراحت کردم فردا میخو ...

من امروز زیست داشتم چهارشنبه دینی دارم 

چراااا برای تاریخ کم فرجه دادن امروز دهم انسانی تاریخ داشتند میگفتن ۸ درس امتحان قرار بدیم و سخته و... ما که از چهارشنبه تا یکشنبه فرجه ی زیست داشتیم انسانی ها برای تاریخ داشتن معلمشون مثل معلم ما سختگیررررره بنده خدا ها میگفتن خیلی سخته چرا برای شما آنقدر کم فرجه دادن؟؟؟؟؟؟؟

من امروز زیست داشتم چهارشنبه دینی دارم چراااا برای تاریخ کم فرجه دادن امروز دهم انسانی تاریخ داشتند ...

دانش آموزی که  همه درساشو گذاشته برا شب امتحان معلوم براش سخت  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

من یک ساعت هم نمیکشه مرور میکنم امااااا لغاتی که خانم میفرسته برای پایه دهم و یازدهم و دوازدهم ۵ ۶ خا صفحه لغات با معنی هست که هم در امتحان شنیداری خیلی به دردم خرد چون هرجلسه لغات رو هر جلسه میخوندم و اون لغات رو بخون تو کتبی هم خیلی به درد میخوره نمیدونم معلم شما میفرسته یا نه 

بگذریم

به کتاب مسلط باش مسلط کامل دو ساعتم وقت بزار نمیتونی بزن تو گوگل میاره نهایتا فقط باید تا دو نیم اینا بیدار بمونی بخونی بعدم که مسلط شدی فردا پاشو ساعت ۵ مرور کن نمونه سوال حل کن همین 

من امروز زیست داشتم چهارشنبه دینی دارم چراااا برای تاریخ کم فرجه دادن امروز دهم انسانی تاریخ داشتند ...

اصلا فرصت نداده بودن فردا دفاعی داشتیم ولی لغو کردن حالا یروز فرجه انداختن بینش 

معلم تاریخ ما عشقه از ۱ تا ۴ گفت کامل بخونیم که بلدیم اونو از ۵ تا ۸ هم نمونه سوال داده بهمون 

دانش آموزی که همه درساشو گذاشته برا شب امتحان معلوم براش سخت

من منظورتون رک نمی‌فهمم دوست عزیز منم نمیخوام فردا بخونم هدیه رو با اینکه پس فردا امتحان دارم 

من امروز اومدم ببینم راهکاری بلدید بگید بیدار بمونم بخونم 

بعدشم معام های ما از اول تا جایی که خوندیم هر جلسه امتحان میگیرن به خصوص دینی من یکم استرس بیش از حد دارم

من منظورتون رک نمی‌فهمم دوست عزیز منم نمیخوام فردا بخونم هدیه رو با اینکه پس فردا امتحان دارم من امر ...

اینو کلی گفتم جواب سوالتم بالاتر گفتم