2777
2789
عنوان

رفتم حساب شوهرم را خالی کردم

238 بازدید | 10 پست

مادرش هر چند وقتی به شوهرم میگه پول بده بهم فلان چیز را بخرم ، فلان سفر خارجی را برم و... مبالغ بالای ۳۰ ،۴۰ میلیون.

حالا خودش تنها به اندازه خانواده ۴ نفری ما درآمد داره آر ملک و املاکی که داره . یه باز ازش شنیدم گفت من داشته باشم هم پسرم وطیه داره خرج من را بده 

چند روز پیش یخچال ساید خرید ۵۰ تومن از شوهرم گرفت (وقتی دوتا یخچال داره خداییش واجبه بره ساید بگیره چون دلش ساید میخواسته؟)

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو پول ک ب حساب شوهرت میاد بده طلا 

بده برا خودت خرج شه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

منم با خودم گفتم من خرج نمیکنم یه قرون دو قرون جمع میکنم با آینده بچه ها بعد مادرش میاد همش را میگیره چرا چون دلش فلان چیز و فلان سفر خارجی را میخواد

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

مشکل از شوهرته که بهش پول میده تو کارت خالی کردی اون حساب مخفی برای مادرش باز میکنه از این به بعد خودت آماده کن واسه ندارم ندارم های دروغی شوهرت 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

منم تا شوهرم گفت بریم واسه روز زن طلا بگیرم تو هوا قاپیدم‌ 

رفتم حسابش را خالی کردم

جوری که اگر خرج اضافی پیش بیاد مجبور بشه یه مقدار از پولی که به مادرش داده پس بگیره

شوهر منم همینه حتی پولاش دست منه ولی زنگ میزنه میگه بزن حساب عنم،قبلاهم مخفیانه میداد الانو نمیدونم،دعوا اینام جواب نداد پس بهش گفتم هرچی دادی به عنت باید همون مقدار به منم بدی،ولی میزنه زیرش مبلغای بالا دیگه نمیگه بزنم فکر کنم خودش پنهونی میزنه شک کردم بهش،مادرشوهرمم وضعش توپه ولی مدام جلو شوهرم میناله با جاری و برادرشوهرمم دست به یکی کردن طلا و پول و سفر و خرید و... هرچی شوهر مخفیش بده میگه جاریم و برادرشوهرم کردن براش بعد اینجوری شوهرمو بیشتر میچاپه