2777
2789

از سوییس به کارت نمیاد؟😎

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا ونیز رو یکی دو بار بیشتر ندیدممن لژینو هستم. طبیعتشو دوست دارمزیادم معروف نیست ساکت و آرومه

موفق باشید

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

والا ونیز رو یکی دو بار بیشتر ندیدممن لژینو هستم. طبیعتشو دوست دارمزیادم معروف نیست ساکت و آرومه

اوووو

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

قربونت داداشباورت شد؟😂😂😂لژینو اصلا وجود نداره همینطوری گفتممن کجا ایتالیا کجابا این پرایدی که دار ...

😅😅😅😅😅 

نه بابا فهمیدم 

ولی خداییش پسر خوبی باش تو سایت 

انصافا خیلی می‌نالند اینجا از مردا 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود