2777
2789
عنوان

رضایت بدیم به مردی که خواهرمو تو خیابون زده بود 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 129 پست
کسی عقده سر تو خالی نکرد از خر وکیل مدافع یه آدم عوضی شدن می خواستم بکشمت پایین که انگار خیلی پافشار ...

به شما ربطی داره برای تاپیک شما کامنت گذاشتم؟؟!

شما حمله ور شدی وگرنه کسی شمارو ریپلای نکرد

استارتر خودش زبون داره میتونه حرف بزنه از شما نظری نخواستم بابت کامنتایی که گذاشتم

وکیل مدافع هم نشدم بیمارستان براشون میتونه بدتر از زندان باشه

و اینکه من فکر کردم میتونن رضایت به شرط بستری شدن اون فرد بدن که دوستانه محترم گفتن شاید نشه

متاهل🩷🍃
منظورم اینه رضایت بدن به شرط بستری شدنش🤦‍♀️که دوستان میگن احتمالا امکانش نباشه

نمیخواد رضایت بده😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا هیچ مشکل بیماری و روانی ندارن فقط گیر که میفتن خودشون میزنن به موش مردگی

اینم هست

ولی خب استارتر میتونه بره بگه خانوادش ادعا میکنن مریضع و باید ثابت کنن 

اگه ثابت بشه مریضه فکر کنم با حکم میفرستنش بره تیمارستان اونجا بنظرم به مراتب براشون سخت تر باید باشه تا زندان

متاهل🩷🍃

من پارسال ساعت 12 شب تو خیابون دیدم یه پسری دو تا دختر داره میزنه ماشینم پارک کردم پسره لاشیش کردم 

با اجازتون یک هفته دیگه ابلاغیه برام اومد به جرم ضرب و جرح همون پسره با دو تا دختر شاکیم شده بودن دادگاه هم نرفتم دستور توقیف گذاشتن رو ماشینم 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

مگه غیرتی و وظیفه شناس هم توسون هست اصلامنم اون کامنتت که گفتی سر ناموس و دزدی شوخی ندارن خوندم تعجب ...

وا همه که با مردم خصومت شخصی ندارن میگم در حالت خوشبینانه حالا قسمت شما شده نامرد از آب درومدن که خدا بی جواب نمیذارشون دیگه چرا تعجب من خوباشو گفتم،ما خودمون تو خیابونمون دعوا شد زنگ زدیم ۱۱۰ گفتیم دو خانواده درگیرن از قصد دیر اومدن تا تموم شه که نیان گیر بیفتن وسط دیدم این مدلیشو الان منظورم به خوباشه که دلشون برا مردم میسوزه و البته وظیفه شونو درست انجام میدن همه که بد نیستن

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
وااااای حرف دل منو زدیاصلا گفت مامورا برخورد کردن باهاش تعجب کردممن چند وقت پیش یه چیزی شبیه این برا ...

لاشی تر از مامورای نیرو انتظامی هیشکه نیس یه چیزایی ازشون دیدم اصلا نمیشه بگی

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

وا همه که با مردم خصومت شخصی ندارن میگم در حالت خوشبینانه حالا قسمت شما شده نامرد از آب درومدن که خد ...

نه ببین خصومت شخصی نیست

ولی توی این ارگان ها خیلی هاشون اصلا وظیفه اشون رو انجام نمیدن

خدا رو شکر که میبینم خوب هم توشون هست

ولی من رو که خیلی اذیت کردن

هم از ضاربم آسیب دیدم و اذیت شدم هم از عوامل قانونی که مثلا قرار بود از حقم دفاع کن و بهشون پناه برده بودم

خب چیکار کنم الان؟!😐خودش گفته همه میگن رضایت ندین ولی دلم برا پدر مادرش میسوزه منم نظرمو گفتم

آرامش خودت و حفظ کن 😐

ارع دقیقا من از یکی شنیده بودم دعوا کرده بود با یکی بعد قاضی حکم داده بود طرف بیمارستان بستری بشه بخ ...

آره بعضیشون قابل درمان و برگشت به زندگی هستن واقعا یه تلنگر میتونه کمکشون کنه

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
مشکل اینه روشن فکر نیستن ادعاشو دارن

آره خطرناکترین نوع بشر

کسانی ان که فهمشون کمه

ولی ادعاشون زیاده