2777
2789
عنوان

رضایت بدیم به مردی که خواهرمو تو خیابون زده بود 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 129 پست
وای نمیدونی چیکارش کردن تو دادگاه خدا پای هیچ کسو اونجا باز نکنه

به جهنم هر بلایی سرش بیاد حقشه . مرتیکه با زن و ۳تا بچه افتاده دنبال ناموس مردم تازه کتکشم زده . به هیچ عنوان رضایت ندین . ففط آدم احمق میتونه این اشتباهو بکنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اصلا و ابدا الکی هم احساساتی نشبد، بذارید قانون در موردش تمام و کمال اجرا بشه. غلط کرده ناموس مردمو ...

میگم شما لر هستین؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرده اصلا بیکاره توخیابون راست راست میچرخه مزاحم زن مردم میشه

خب پس رضایت ندین

اکه دلتون میسوزه ب زنش کمک کنید یه زندگی جدید بسازه براش کار پیدا کنید ب مادرش پول بدید و ب بچه هاش برسید ولی خودش رو آزاد نکنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

باید ادب شن همچین ءدمایی 

دلت برای خواهرت بسوزه 

تکرار میکنه باز 

رضایت ندید

گٛلٛۉنێ مێراٛث بۉێلٛمۉ✌🏻♥️ برۉهێ لٛرسۉ گٛپ🥰            کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی و لری برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ممنونم قشنگم🍁🍃

عزیزم رضایت بدین گناه داره بخدا دنیا ارزش نداره 

باید ببرنش روانشناس

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

به شرطی که بره پیش روان پزشک رضایت بدید 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من بودم ابدا رضایت نمیدادم باز میفته دنبال یه زن دیگه خونه هم باسه بچه هاشو کتک میزنه همون بهتر که ا ...

آره نظر ماهم همینه بزار چند وقتی زن وبچش نفس راحت بکشن 

مادر پدر پیرش اگه انصاف داشتن میگفتن ی مدت بمونه ادب شه

بنظرم این دلسوزی بیجاست مادر پدر پیر

دخترای مردم مادر پدر ندارن؟ 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

میگم شما لر هستین؟

خیر، چطور؟ 

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!
من بودم پدرومادرشم مجازات میکردم با این پسر تربیت کردنشون

اینو قبول کنید تربیت بچه ها از یه سنی به بعد تحت تاثیر جامعه هست و از عهده پدر مادر خارج میشه

ولی درکل چون گفتن مریض هست بهتر بود بستری میشد چون زندان چیزیو تغییره نمیده و بیاد بیرون بدتر میشه

متاهل🩷🍃
گناه داره مریضه دسته خودش نیست!باید بستری بشه از طرفی تنبیه شده و به اشتباهش پی برده

اگە آزادش کنن

باز میاد بیرون برای مزاحمت زن‌و بچە ها

دیگە میگە من کە یکم برم زندان زودی میام بیرون،قانون واسش بی معنی میشە

گناه داره مریضه دسته خودش نیست!باید بستری بشه از طرفی تنبیه شده و به اشتباهش پی برده

به درک که مریض

این مریض ها می دونید با این حیون بازی هاشون چه بر سر روح و روان و جسم طرف میارن

تا حالا حمله شده بهت بدون دلیل ببینی چه حالی داری

گیر دکتر و درمان نشدی 

از نظر روحی اذیت نشدی که بفهمی چی به طرف میگذره

من چون برام پیش اومده می فهمم چه بر سر خواهر اسی اکمده و چیا بهش گذشته