2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداکنه دیگه بهش فکر نکنم روز شبم شده

سعی نکن فراموش اش کنی یا بهش فکر نکنی چون بدتر میشی چند سالتع؟ ببین خودتو سرگرم کن و دیگه همه راه های ارتباط باهاشون ببند ک چشمت نیوفته بهش خودتو سرگرم کن انقدر که وقتی میرسی خونه فقط بخابی تا فردا و اینکه منظورم از اینکه خودتو سرگرم کن منظورم اینکه برو سرکار کلاس مورد علاقتو ثبت نام کن برو باشگاه روزای تعطیل با دوستات برو بیرون به اندازه تمام وقتایی که میخای بهش فکر کنی و گریه کنی تلاش کن واسه ایندت چون اگه بشینی براش گریه کنی ن تنها از زندگی عقب میمونی بلکه فراموش کردن اش ام برات سخت میشه اینم از من داشته باش: خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد....

من ک هم زشتم هم هیچکس دوسم نداره..:))

هیچکی زشت نیست نمیدونم کی اینو تو کلت فرو کرده ک زشتی همه آدم ها با هر رنگ پوستی رنگ مو حالت چشم و هر کوفت دیگه ای زیبان واقن اعصابم خورد میشه میبینم یکی ب خودش اینجوری میگههههههه مشکل تو اینه اعتماد ب نفس نداری پسرا دنبال زیبایی ان ارع اما بیشتر از زیبایی دنبال دختری ان ک اعتماد به نفس داشته باشه بفهممممم