2777
2789
عنوان

از لوس بازیهای دخترم خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 42 پست
نیاید بگید بی لیاقتی اره بی لیاقتم حوصله دختر ندارم

همه دخترا که لوس نیستن بد بار آوردی، بی لیاقت نیستی خودتون لوسش کردین،سعی کن تو تربیت این یکی بیشتر دقت کنی این انشاءالله دنیا بیاد اخلاق دهتر اولتم کمی بهتر میشه،الان چون تمام توجهتون مال اونه لوسه

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حداقل نمیخاستی چپ و راست عذر خواهی کنی

اره اینم هست

اما به قول دوستمون دخترت فردا تو اجتماع اذیت میشه سعی کن نم نم تغییرش بدی،اجتماع خیلی بی رحمه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
از الان به بعد باید تربیت شده تا الان کودک بوده و وقت بازیش بوده یک کوچولو بترسونش‌ یا مثلا برای تنب ...

منکه اصلا باهاش راه نمیام ب موقش دعوا میکنم الانم گفتم ب هیچ وجه اتاقت تمیز نمیشه تمام خونه رو جمع میکنم اتاقت با خودت الان داره گریه میکنه زیر پتو میگه چرا این حرفو زدی منم محلش نزاشتم گفتم بخاب

عزیزم ربطی به جنسیت نداره من ی خواهر کوچیکتر دارم ی برادر کوچیکتر ... بردارم هفت سالشه و دقیقا همینجور لوسه و قهر میکنه زود بش برمیخوره 

به خاطره سنشونه خواهرم ۶ ۷ سالگی همین بود بردارمم همینه 

الان خواهرم ۹ سالشه خیلی بزرگ تر و فهمیده و آروم شده ولی داداشم مث دختر شماست

حداقل نمیخاستی چپ و راست عذر خواهی کنی

ارع‌فقط‌دنده‌هات‌خورد‌میشد

خالم‌عمل‌قلب‌باز‌انجام‌داد‌ازدستشون‌تو‌۳۵سالگی!

سعی‌کن‌از‌خودت‌بگذری‌،چون‌روحیه‌دختر‌خیلی‌لطیف‌تر‌از‌این‌خستگیاته

۱۱‌سالش‌شه‌تا‌۱۵سالگی‌راحتی

بعدش‌دوباره‌مراقبت‌میخواد

ماهِ‌من'

منکه اصلا باهاش راه نمیام ب موقش دعوا میکنم الانم گفتم ب هیچ وجه اتاقت تمیز نمیشه تمام خونه رو جمع م ...

آره همین درسته یکم بهش سخت بگیر چون بد عادت شده 

سریع هم عوض میشه نگران نباش

فقط باید باباش هم همراهت باشه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

همه دخترا که لوس نیستن بد بار آوردی، بی لیاقت نیستی خودتون لوسش کردین،سعی کن تو تربیت این یکی بیشتر ...

اره خیلی توجه بهش میکنیم اینطور شده مخصوصا شوهرم شوهرم درک نمیکنه 

مگه پسر بود مثلا ناز نباید میکشیدی یا زحمتی نداشت 

الان چون دختر داری ناراحتی؟ 

اتفاقا منم نمیدونم خدا چرا به ادمای این مدلی بچه میده 

لیاقت بزرگ کردن مرغم ندارین چه برسه بچه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

عزیزم ربطی به جنسیت نداره من ی خواهر کوچیکتر دارم ی برادر کوچیکتر ... بردارم هفت سالشه و دقیقا همینج ...

تازه داداشم علاوه بر این رفتار ها چون پسره اون خوی عصبی بودن هم داره و واقعا بدتره 

بنظرم شما پیش ی مشاور برو ازش بپرس که ببینی چجوری تو این سن با دختر گلت رفتار کنی بهتره و مناسب تره 

اینقدر دوسم داره ولی لوسه لوسه خیلی نه جرات داری داد بزنی نه جرات داری دعوا کنی ن جرات داری بزنیش هر ...

ادم عاقل مگه بچه رو میزنه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

فدات گلم واقعا حوصله میخاد هر چی بگم قهر میکنه الان تمام اشغالهای کیف مدرسشو ریخت رو تختش روتختیش کا ...

به شوهرت بگو لوسش نکنه این بچه قراره فردا وارد جامعه بشه 

همه قراره نازشو بکشن؟ گریه مرد بی‌محل کنید که خواسته شو نرمال بیان کنه 

توضیح بدید که با گریه زاری هیچی نمیتونه بدست بیاره

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
پسرا حس میکنم بهترن چقدر دارو خوردم قسمتم نشد پسر نصیبم بشه

چون خدا به امر تو کاری نمیکنه 

حالا اینقدر بگو دخترم اله بله که همینم ازت بگیره ببینم میخای چکار کنی؟؟؟