2777
2789
عنوان

تا حالا بوده جوری خدا رو صدا بزنید که براتون معجزه کنه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 37 پست

ببین من همیشه اینطور عبادت میکنم 

میرم توی اتاق تنها با چراغ خاموش و شمع 

لباس تمیز و معطر میپوشم 

که تمااام تمرکزم به خداوند باشه 

و باهاش حرف میزنم 

از ته قلبم باهاش صحبت میکنم 

و همیشه به حرفام گوش میده🥺

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خیلی گریه کردم با پیامتون حالم بده امشب میخوام همه چیو بسپارم بهش خدایا ازت میخوام کمکم کنی

همه چیو بسپار ب خودش

تو همه تلاشتو کردی ققط ممتظر ننیجه بشین

خوب و بد بهترینو برات رقم میزنه 

اون از مادر مهربونتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم وقنی درسمو پاسکردم دامنم سبز شد با وجود خونریزی بچم موند و حتی بعد اونم دوباره بچه دار شدم

کاش منم بتونم

منم ب همین مشکل گرفتار شدم 

هی میگم خدایا تا کی انتظار بکشم...

کاش ب دل من و همسرمم نگاه کنه😭

منم میشینم سر سجاده با خدا درد دل میکنم و حرف میزنم و نمازشب میخونم..امشب میخای بخونی بگو خدایا این ملکه پاییز با گریه صدات میزنه رضایت بده با کسی ک دوسش داره ازدواج کنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

سلام عزیزم شاید من وگروه من همون معجزه ای باشه که دنبالشی

خانوما میخام چالش دخترخودساخته روبزارم فقط شامل دخترایی میشه که عمیقا میخان پیشرفت کنن وورژن جدیدی ازخودشونو بسازن این چالش شامل:

.سحرخیزی ونماز یامدیتیشن

.ورزش روزانه وپیاده روی

.کارکردن روی یک مهارت

.خواندن کتاب های مفیدکمترکردن استفادع ازگوشی

..یادگیری زبان انگلیسی

.روتین پوستی ورسیدگی به روتین بدن

.سعی دریادگیری یک ساز

.یادگیری یک مهارت ورزشی

کیاپایه هستن این چالش سخت تغیرلایف استایل روباشیم توی تلگرام توی یه گروه عضومیشیم وبیداری وخاموسی زومیگیم برای دریافت لینک درخپاست دوستی بدین و پیام بدین ورایگان توی چالشمون شرکت کنید

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

کاش منم بتونممنم ب همین مشکل گرفتار شدم هی میگم خدایا تا کی انتظار بکشم...کاش ب دل من و همسرمم نگاه ...

بگو دیگران برات دعا کنن از دیگران بخواه

من مرتب چله برمی داشتم ، ناامید نمیشدم هرچله ای تموم میشد یکی دیگه

انشالله بزودی دامنت سبز بشه