2777
2789

منم به مادرم گفتم جواب منفی بده

میدونی از این ناراحت نیستم که گاهی وقتی یاد پسرخاله م میوفتم ناراحت میشم من پذیرفتم که دیگه ندارمش 

حتی بقدری پذیرفتم که الان دیگه مطمعنم دوسش ندارم و الان فقط سوگوار قلبیم که نمیتونه کسی رو بخواد

مامان و بابام خیلی سعی کردن تحت فشار قرارم بدن منم اخرش بهشون گفتم که من بخاطر شرایط روحیم نمیتونم 

نمیتونم تاوان شکستی که از یه نفر دیگه خوردم رو وارد زندگی ینفر دیگه کنم 

خدارشکر که با پسرخاله م وصلتمون نشد ولی کاش میتونستم زخم هایی ک به روح و روانم وارد شد رو جوری ترمیم میکردم 

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بخوای میشه ولی به نظرم اگه شرایط خواستگارت خوبه سریع رد نکن یه مدت رفت و امد کنید شاید دیدگاهت ...

شرایطش خوبه ولی موضوعاتی هم هست که توی تاپیکای قبلی‌گفتم مشکل خودمم هرچه تلاش میکنم نمیتونم خودمو متقاعد کنم 

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

اشتباه منو نکن. من یه تجربه ی تلخ داشتم. تا 2 سال کسیو قبول نمیکردم. کلی مورد خوبو از دست دادم

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
شرایطش خوبه ولی موضوعاتی هم هست که توی تاپیکای قبلی‌گفتم مشکل خودمم هرچه تلاش میکنم نمیتونم خودمو مت ...

این مدت با مردی در ارتباط بودی؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اشتباه منو نکن. من یه تجربه ی تلخ داشتم. تا 2 سال کسیو قبول نمیکردم. کلی مورد خوبو از دست دادم

خودمم دوست دارم 

دوس دارم یکیو داشته باشم کنارم که حس امنیت و ارامش و مهم بودن داشته باشم حس اینکه زندگی خودم رو دارم ولی متقاعد کردن خودم مشکل ترین کار دنیاست

این مدت با مردی در ارتباط بودی؟

در حد چت که فکر کنی اول برای اشنایی بعد وارد رابطه شدن بوده ولی اونو هم دیدم نمیتونم وارد رابطه شم انگار ثبات ندارم 

در حد چت که فکر کنی اول برای اشنایی بعد وارد رابطه شدن بوده ولی اونو هم دیدم نمیتونم وارد رابطه شم ا ...

به نظرم زوری هم که شده یه فرصت به طرف بده یکی دوماه باهم بیرون برید شاید به دلت نشست و راحت تر تونستی گذشته رو فراموش کنی

اصرار میکنم چون خواستگار خوب خیلی کم شده حیفه واقعا

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را