2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه ذره احترام به ما دبیرا نمیذارن تو داری درس میده میبینی یکی درحال خوردنه یکی خوابه یکی داره حرف میزنه بعد خانواده ها انتظار دارن به بچه هاشون ۲۰ بدیم  همشون هم ماشاالله زبان این هوا ادب صفر☹️☹️☹️

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

یه ذره احترام به ما دبیرا نمیذارن تو داری درس میده میبینی یکی درحال خوردنه یکی خوابه یکی داره حرف می ...

آره واقعا حق دارید 

نمیدونم فازشون چیه و....

ولی اینم بگم معلما هم خوب بلدن چجوری رفتار کنن مثلا کسی حرف میزنه 

بهش میگه گم شو برو بیرون از کلاس من😐😂

آره واقعا حق دارید نمیدونم فازشون چیه و....ولی اینم بگم معلما هم خوب بلدن چجوری رفتار کنن مثلا کسی ح ...

من کسی رو از کلاسم بیرون نمیندازم فقط نمره کم میکنم🤫🤫

من کسی رو از کلاسم بیرون نمیندازم فقط نمره کم میکنم🤫🤫

نه ببینید بهتره از کلاس بیرونش کنید 

متوجه میشه حرف نزنه 

واقعا تجریه ثابت کرده 

بعد اینکه از کلاس بیرونش میکنه 

دفعه ی دیگه میشه بچه مظلومه از ترسش 

مقطعه چندم درس میدید؟

نه ببینید بهتره از کلاس بیرونش کنید متوجه میشه حرف نزنه واقعا تجریه ثابت کرده بعد اینکه از کلاس بیرو ...

متوسطه اول 

مدرسه ایی که من میرم دانش اموز و از کلاس بیرون بندازیم فردا خانوادش و میارن برات‌ و تا اداره میبرنت من واقعا اعصاب این دردسر هارو ندارم تازه هرچی به والدین میگیم بچه شما 

حرف گوش نمیده قبول که نمیکنن هیچی طلب کارم میشن😐😐😐

متوسطه اول مدرسه ایی که من میرم دانش اموز و از کلاس بیرون بندازیم فردا خانوادش و میارن برات‌ و تا اد ...

یاخدااا یدونه انداختن از کلاس به بیرون این در دسر هارو نداره 😂😂

حاجی چقدر باکلاسن

یاخدااا یدونه انداختن از کلاس به بیرون این در دسر هارو نداره 😂😂حاجی چقدر باکلاسن

نمیدونی من چیا کشیدم کههه🤣🤣🤣🤣

خدا کنههه منم میخام با این وضعیت دبیر بشم 😂

یادخودم افتادم  دبیرامون میگفتن معلمی بدرد نمیخوره کلی اذیت میشی و فلان منم میگفتم اشکال نداره من باید دبیر بشم 🤣🤣🤣