2777
2789
عنوان

شوهرم گفت یه دختراوردن پیشم پولدار خوشکل ولی من نخواستمش

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه خودش چیه ..انقد بهش رو دادی گفتی خوبی پررو شده ..هی بگو بهش قیافه نداری قد نداری فلان چیزو نداری ...

سر کار دوستاش اسنجوریش میکنن وختر میارن براش باهاش دوست شه ایتا خیلی تعریف میکنن ارش پرو میشه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
سر کار دوستاش اسنجوریش میکنن وختر میارن براش باهاش دوست شه ایتا خیلی تعریف میکنن ارش پرو میشه

چقد سادهههه اییییی ..کدوم بیکاری میاد دختر میاره واسه مرد متاهل اون اینجوری میگه ک حسادت تورو شعله ور کنه بهت بگه نباشی هستن و بسوز میخواد تورو حرصت بده یه درصدم باور نکن کدوم دختر احمقی چنین کاری میکنه بیاد ک یکی بپسندتش اونم این خفنایی ک این میگه همش دروغه دروغ

چقد سادهههه اییییی ..کدوم بیکاری میاد دختر میاره واسه مرد متاهل اون اینجوری میگه ک حسادت تورو شعله و ...

نهه اون انقدر نفهمه که سر کار نگفته متاهله .

بعد اینکه طرف مثلا دوست دخترش میاره اونجا دوست دوست دخترشم میاره که باهم اشنا بشن دوس دختر قبلیش که بهم خیانت کرد با همین روشا ...

شوهرت چوب کاراش می خوره فقط بشین نگاه کن چون به تو ظلم کرد تو فقط تحمل کردی 

اینقدر ضعف نشون نده تمومش کن بره محل بهش نزار تا وقتی تو اون خونه ای اصلا باهاش حرف نزن 

انشاالله خدا حقت ازش بگیره

نهه اون انقدر نفهمه که سر کار نگفته متاهله .بعد اینکه طرف مثلا دوست دخترش میاره اونجا دوست دوست دختر ...

خب مصلما سر کار نمیاره باهاشون میره کافه و بیرون ک اونا رو میبینه سر کار جای این کارا نیس

خب مصلما سر کار نمیاره باهاشون میره کافه و بیرون ک اونا رو میبینه سر کار جای این کارا نیس

اخه خودش اونجا کاگر نیس 

میگه اسنپ میرم همش فک میکنم عمرم دارم تو زندگیمون هدر میدم گفتم اره دخترا دیگه میبینی ایندحس نیکنی

میگه اسنپ میرم همش فک میکنم عمرم دارم تو زندگیمون هدر میدم گفتم اره دخترا دیگه میبینی ایندحس نیکنی

اسی به شوهرت بگو یه مدت از هم دور باشیم تا درست تصمیم بگیریم .حالا که شوهرت تصمیم شو گرفته هر کاری هم بکنی فایده ندارد .ازش دور باش ببین نیت اصلیه شوهرت طلاقه یا ترسوندن تو ...

تا کی میخوای خودتو کوچک کنی .مردا از زن مستقل و محکم خوششون میاد .اولین کار گریه نکردنه . دوم باید مستقل بشی پول در بیاری و خرج خودت کنی تا خوشگلتر بشی .و آخر محل سگ بهش نزاری . اگر خواهرم بودی بهت پیشنهاد میکردم عمرتو پای همچین آدم بی چشم و روی تلف نکن .مرد باید تکیه گاه زنش باشه .برای زنش هزینه کنه .نه اینکه چرت و پرت بگه .به جون سه تا بچه هام اگر شوهرم از این حرفها یکیشون بهم بزنه شرفشو به باد میدم .چند بار به شوخی گفت زن بگیرم .یک آبرویی ازش بردم . پیش برادرم  و مادرشوهرم به غلط کردن انداختمش . با مرد هار باید مثل خودش باشی . بشین فکراتو بکن الان بچه نداری،، زیبایی داری ،،جوانی میتونی یه زندگی خوب برای خودت درست کنی .ازدواج بهتر ..

فکر کن ۱۰یا ۱۵ سال دیگه گذشته وتو سنت بالا رفته مثل قبل زیبا نیستی .این مردک میخواد تو رو با دخترایی خیابونی مقایسه کنه بگه شکسته شدی .دیگه به درد من نمی‌خوری ... بهش نگو تو خوشگلی زیاد پرو نکن .