2777
2789
عنوان

هروقت میام ب نامزدم میگم من توی این دنیا فقط تورو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 154 پست
چ جمله ای مگه چیز بدی گفتم

اره عزت نفس خودتو نبر زیر سوال دختر خوب مردا از اینکه زنها مدام احساساتشون را بیان کنند خوششون نمیاد زده میشن اون باید این حسو داشته باشه ن تو مردا عاشق غرور زنن استقلالش

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردایی که عاقل هستن یعنی عشق الکی ندارن 

نمیتونن اوایلش  در جواب چنین جمله ای بگن منم همینطور 

و اتفاقا وقتی میگه خونوادت رو داری یه نشونه مثبته که میدونه تو خونوادت عزیزی و هواتو دارن 

شاید در باطن با خونوادت مشکلات هم داشته باشی اما بذار فکر کنه حامی تو هستن.

نکته بعدی اینه که خیلی احساساتت رو کف دست نذار عادی میشی

دقیقا باید اینو میگفت اما اینم بگم بی سر زبونه کلا

خب اگه اینجوره و قصدی نداشته اشکال نداره

توهم بگو چون قراره با تو زندگی کنیم خانواده باشیم

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

یا بگو برا من فقط تو میمونیتویی که قراره باهات زندگی کنم ۲۴ ساعت پیشت باشم اونارو هفته‌ای ماهی یبار ...

اصلا اون لحظه اینو گفت که خانوادتو داری هنگ کردم انگار قفل کردم چیزی ب ذهنم نرسید بخدا😢اره حرف شمام خوبه مرسی❤

💜🧡❤💛💖🖤💓

سرجنگ داری عزیز؟چون اکثرا سنتی اگه اوایلش باشه هنوز احساسی نیستن یا باشه کمه

نه والا کدوم حرف من نشونه ی سرجنگ بودن داشت ؟

چون تو نی نی سایت ازدواج سنتی رو جوری میدونن انگار دختر پسر اصلا همو ندیدن پسر بزور مادرش اومده خواستگاری 

دختر هم به زور کتک باباش نشسته سر سفره ی عقد 😆😆

یجور دیگه ابراز احساسات کن دیگهمثلا تنها امید زندگیمی آرامش منی دلخوشیمی

دیگه این جمله رو نمیگم که توی این دنیا فقط تورو دارم انگار باور نداره چون میگه خانوادش هستن چرا اینجوری میگه شما درست میگی 

💜🧡❤💛💖🖤💓

چ جمله اشتباهی....این جمله ی مفهوم وابستگی شدید داره ک باعث انزجار مرد میشه برعکس من همیشه ب شوهرم م ...

واقعا خودت ازش خواستگاری کردی یعنی اینکه عاشقش بودی حالا قدر دوست داشتنتو میدونه

💜🧡❤💛💖🖤💓