2777
2789
عنوان

طلاق به خاطر خیانت بعد از ده سال زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درک میکنم . یکبار به شرط عدم تکرار ببخشش . ولی دورادور کنترلش کن . همچنین باهاش اتمام حجت کن که این ...

متوجهم شما چی میگن.نه قبلش اهل اینکارا بود.نه بعدش

من بهش اعتماد کامل داشتم ولی یه دفعه تو اوج اعتمادم پیدا کروم پیاما رو

و دیگه.‌‌‌...اون آدم همه چی تموم و پاک در نظرم یه دفعه فروریخت.من عاشقش بودم ولی الان خالی ام.

پیشنهادم مراقبه ویوگا وکارهای این مدل هست اگه بتونی خودتو تو گروههای شاد ومفرح جا بدی سفر بری یه مدت شاید ذهنت اروم شد بعد تصمیم بگیر وهمچنان نزار بچه دار بشی تا تکلیفت مشخص بشه 

یه خانم دکتر بیتا حسینی هست اینستا پیداش کن اگه میتونی کلاسهاش یا خصوصی وقت بگیر ازش 

حالا طلاق بگیری برنامه ای برای بعد طلاق داری؟چقدر زندگی راسخت میگیری وفوق العاده حساسی اگر فقط به ا ...

به خاطر این که فکر و نشخوار روز و شبمه.من هیچی برا زندگیم کم نذاشتم.با همه چیش ساختم.از سرش زیادی بودم ولی..‌‌

چرا من اینقدر ضعیفم

ضعیف نیستی متاسفانه زیاد مقاومی ،یه ذره گذشت کن بخاطر ۱۰سال خاطره ول کن .

من دیدم تواینستا شوهرم برایه دافی یه جمله نوشته  بود منم به اون پیام دادم و حذفش کردم و تمام

نزدیک دوسال فرصت کمیه؟اون که خودش رو ثابت کرده ولی من....

اون بدبخت ک ازت معذرت خواسته و میگی ک خیلیم دوستت دارع پس چرا با فکر و خیال زندگی و لحظاتتونو زهر میکنی..باز خوبه پیامکی بوده من دیدم طرفشون رفته با یکی دیگ خوا......

انقد حساس نباش و زندگیتو سر هیچ و پوچ نریز بهم حیفه ب زندگی بعد طلاق فک کردی؟میشی ی زن مطلقه.گناه داره شوهرتم

امروز روزه مردا اکثراا سر و گوششون میجنبه انقدرر سخت نگیر مهم اینه ک الان پشیمونه و تورو میخواد.

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

حالا طلاق بگیری برنامه ای برای بعد طلاق داری؟چقدر زندگی راسخت میگیری وفوق العاده حساسی اگر فقط به ا ...

برنامم اینه برگردم شهرمون.پیش پدر و مادرم که یه دختر دارن و از دوریش چشمشون گریونه

یه کاری پیدا کنم که سرم گرم بشه.

مشکل مالی ندارن خانوادم

برنامم اینه برگردم شهرمون.پیش پدر و مادرم که یه دختر دارن و از دوریش چشمشون گریونهیه کاری پیدا کنم ک ...

خانه پدرومادر هم بعد طلاق مثل قبل نیست به نظرم تصمیمت اصلا منطقی نیست

پس طلاق بگیرانگار شما تکلیفت با خودت مشخص نیستجدا شو لااقل بذار اون بره پی زندگیشگناه داره عمرش تلف ...

نه حقیقته.

دلم براش میسوزه خیلی

داره هرکاری میکنه منو نگه داره و خوشحال کنه