2777
2789

من بامداد ۲۸آبان رابطه پر خطر داشتم که ۴۸ساعت بعدش قرص ارژانسی خوردم که اثر نکرد

طبیعتا لقاحم کمتراز ۴۸ساعت بعداز نزدیکی بوده چون قرص اثر نکرده

میخوام دونم چقدر احتمال داره پسر بشه

یه دخمل نازم دارم هزاران بار شکر

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زمان تخمک گذاری ربط داره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

ببین ما دوتا روش جلوگیری داشتیم احتمال بارداری صفرررر بود ولی باردار شدمممم پسره ، دوتا دخترهم دارم فک میکردم اینجوری حامله شدم حتما اینم دختره..

اصن ب اینا ربط نداره بنظرم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ما دوتا روش جلوگیری داشتیم احتمال بارداری صفرررر بود ولی باردار شدمممم پسره ، دوتا دخترهم دارم ...

بنظرت شانس پسر شدن هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت شانس پسر شدن هست؟

اره برای خدا نشد نداره ، صدرصد خدا بخاد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره برای خدا نشد نداره ، صدرصد خدا بخاد میشه

ممنون،دو روز قبل رابطه ترشح کشدار داشتم،نمی دونی اسپرم پسر چقدر میتونه زنده بمونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پستو کامل خوندیصدردصدتایم تخمک گذاریم بوده که قرص اثر نکرده

بله خوندم. دقیقا به زمان ازاد شدن تخمک بستگی داره نه اثربخشی قرص. الان که میگن قرصای اورژانسی با استامینوفن برابری میکنه و دز جلوگیریش پایینه‌‌ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ممنون،دو روز قبل رابطه ترشح کشدار داشتم،نمی دونی اسپرم پسر چقدر میتونه زنده بمونه؟

اسپرم پسر در کل ضعیفه و زود از بین میره .. اینو بدون اگه تو تقدیرت باشه بدون شک میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله خوندم. دقیقا به زمان ازاد شدن تخمک بستگی داره نه اثربخشی قرص. الان که میگن قرصای اورژانسی با است ...

دوتا باهم خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز سونو نرفتم،تاریخ اخرین پری هم یادم نیست ولی اگه تقریبی از لقاح حساب کنی،۷هفتمه

برات مهمه ازمایش تشخصی جنسیت بده من ۷ هفته و ۴ روز بودم ازمایش دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برات مهمه ازمایش تشخصی جنسیت بده من ۷ هفته و ۴ روز بودم ازمایش دادم

مهم باشه شوهرم بدش میاد میگه هدیه خداست،دخترم باشه روچشاش میزاره،من ته دلم پسر میخوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهم باشه شوهرم بدش میاد میگه هدیه خداست،دخترم باشه روچشاش میزاره،من ته دلم پسر میخوام

انشالله برسی ب خواسته دلت

1
5
10
15
20
25
30
35
40