2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من بی پول که شد خیانت کرد، من حس کردم که اعتماد به نفس اش جلو من از بین رفته، و پیش زنی که مشکلات خیلی زیادی داره حس قهرمان بودن بهش دست میده

بار دوم که خیانت کرد حس کردم دیگه تنوع طلب شده می‌خواد یکی بهش مدام برسه عشق بده بدون اینکه ازش چیزی بخواد

لوس شدن مردم

جدی میگم.تا تقی به توقی میخوره قهر میکنن میرن. احترام گذاشتن بلد نیستن صبر رو یاد نگرفتن

اصلااا سیاست ندارن بخصوص خانم ها.سریع قهر میکنن

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
زنی ک نمیتونه جلوی شوهرشو بگیره هرچی شوهرش میگه و هرکار میکنه از ترسش سکوت میکنه

دقیقا👍🏻

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
لوس شدن مردمجدی میگم.تا تقی به توقی میخوره قهر میکنن میرن. احترام گذاشتن بلد نیستن صبر رو یاد نگرفتن ...

سیاست داشتن چجوریه

یعنی میگید نباید قهر کزد

پس وقتی ناراحتیم چیکار کنیم

سیاست داشتن چجوریهیعنی میگید نباید قهر کزدپس وقتی ناراحتیم چیکار کنیم

مثلا توی همین سایت چقدر تاپیک این مدلی هس

وای برم اونجامو فلان کنم فلان عملو کنم شوهرم اصلا دوس نداره. که میشه عدم اعتماد به نفس

میان میگن مادرشوهرم اینجوری گف منم رفتم به شوهرم گفتم ولی اون چیکارم کرد. خب بابا یکی نیس به این بگه واقعا انتظار داری طرف تورو بگیره اونم وقتی مثل بچه ها رفتی چغولی کردییی

اگه قهر کردن و لج کردن از حد بگذره نتیجه عکس میده.فقط کافیه واقعیت زندگیتون رو بپذیرید.اگه شوهرتون محبت بلد نیس مدام ناز نکنید.از یه روش دیگه استفاده کنین.همون نقطه ضعفش