2777
2789
عنوان

دعوا با زن بابام😢بیاید توروخدا

181 بازدید | 18 پست

زن بابام چندین وقته گوشی خواهرمو گرفته 

بیچاره بچه هم از درس و مشقش عقب افتاده بخاطر این الودگی ها

الان دو هفتس به طور مطلق ازش بی دلیل گرفته

من امشب فهمیدم اخه یه شهر دیگه بودم

الان که امشب اومدم شهر خودم خونه بابام فهمیدم جریانو

بهش گفتم چرا گوشیشو گرفتی داری بهش ظلم میکنی

گفت دلم خواسته گرفتم به تو هم مربوط نیست کثافت اشغال ،منم گرفتم گوشیشو ازش باهام گرفت دعوا منم هر چی از دهنم رسید بهش گفتم

خیلی به خواهرم ظلم میکنه

پدرمم مطیع اون شده

توروخدا بگید چه کنم

خودم متاهلم یه شهر دیگم ،خون خواهرمو تو شیشه کرده

این زن همیشه به پدرو خواهرم میگه از گو هم برام بی ارزش ترین،پدرمم از ترس مهریه چیزیش نمیگه

تازه زن بابام خواهرمو تهدید میکرده حرفامو گوش ندی میدم برادرزاده هام بزننت هی بچه رو ترسونده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرت چن سالشه

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

خواهرت بره ازش شکایت کنه دقیق نمیدونم روندشو از وکیل آنلاین بپرس 

حمایتش کن بدون اینکه زن‌بابات بفهمه کارای شکایتو انجام بدید بشدت پیگیری میکنن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
متولد 88

بچه هم هست هنوز🥲

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم