2777
2789
میگن هنوز عروسی نکردید

ما14 سال پیش عقد بودیم 

تو ی شهر کوچیکم زندگی میکنیم

کلی هم تو عقد مسافرت ریز ودرشت رفتیم

کسی بد نمیدونست

دیگه از لحظه ای ک عقد خونده میشه شما رسما زن وشوهرین

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

چرا عروسی نگرفت

اول بگم که پسره خونش رو به اسمش زده بود.

بعد هم تو اون مسافرت رابطه داشتن.

دیگه اینم بیخیال عروسی شد که ما عروسی کردیم.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانم استرس داده میگه از اون لحاظ اتفاقی برات نیوفته ولی خب دیگه شوهرمه میگه نکنه اخر با هم نسازید

اینو راست میگه. همینجا تاپیک زده بود دختره عقد بودیم باکره شدم  اما نتونستیم باهم بسازیم طلاق گرفتیم اما هیچکس نمیدونه چکار کنم. درسته شوهرته اما باید همه چی رو در نظر بگیری. من دوسال عقد بودم اصلا بد نمیدونستیم هرشب تو اتاق جدا پیش هم میخابیدیم. اما نزاشتم هیچ اتفاقی بیفته. اما خدایی شوهرم هم حتی یک بار هم درخواست رابطه ی اونجوری نکرد. میگفت ارامشت خیلی برام مهمه نمیخام استرس بگیری