2777
2789
عنوان

شده خانوادتون دخترا مردم رو بزنن تو سرتون بگن هیچ گوهی نشدی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 44 پست

اره همیشه درد دختر همسایه که اسمش الهه بود رو مینداختن رو جون من

الهه همیشه عالی بود و من از نظرش بی خاصیتترین دختر دنیا

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول توضیح بده خواهر ببینم چقد تلاش کردی راستش نه نزدن منو میزنن بقیه تو سر بچه هاشون

خیلی زیاد 

کلا همه عالم و ادم فهمیدن بخاطر تلاش نکردن من نبوده

یه عده گفتن قسمتت نیست یه عده گفتم دعا بگیر بستگی داری و..

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
اره همیشه درد دختر همسایه که اسمش الهه بود رو مینداختن رو جون منالهه همیشه عالی بود و من از نظرش بی ...

به من چیزی نمیگفتن 

الان که یه عده موفق شدن بیچارم کردن

ی دوستی داشتم خیلی درسخون بود همیشه مامانم میگفت ببین فلانیو فردا پس فردا ی کاره ای میشه دستش میره ت جیب خودش 

من کلا ی ترم دانشگاه رفته بودم بعدش رفتم خیاطی یاد گرفتم 

سالها گذشت از دوستم خبر نداشتم بعد مدتها باز ارتباط گرفتیم 

من ازدواج کرده بودم و بعد ازدواج همسرم تشویقم کرد درسمو ادامه بدم رفتم دانشگاه و حقوق خوندم از طرفیم خیاطی میکنم  اما دوستم با لیسانس حسابداری خونه داره 🙂زندگی بالا پایین زیاد داره عزیزم بسپارش ب خدا

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
ی دوستی داشتم خیلی درسخون بود همیشه مامانم میگفت ببین فلانیو فردا پس فردا ی کاره ای میشه دستش میره ت ...

منم شرایطم همینه منی که نخبه بودم هیچ گوهی ندم